Beoordelingen van Sushi House Leeuwarden

Recente recensies van Sushi House Leeuwarden

5 sterren na 16 reviews

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op het afgesproken moment bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kwaliteit goed, goede prijs. Snelle bezorging!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke noedels met beef gehad! Goede kwaliteit. De sushi is top! Ga snel weer bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt een aanrader

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden En snelle bezorging

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enthousiaste bezorger en ook nog eens 4 stokjes saté erbij die ik niet besteld had. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader voor de sushiliefhebber

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, op tijd bezorgd! Grote stukken en goed gevuld en verse rijst. Echt voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Sushi gehad! De Pokebowl en de noedels waren ook onwijs goed! Zeker vaker bestellen!!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Echt een aanrader en ik zal hier zeker weer bestellen.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kipschnitzell met rijst besteld en 10 loempia's. De loempia's waren oke maar de kipschnitzell was droog en lakt luster. Heb in japan 10x beter gehad. Voor meer dan 15 euro aan eten was erg mager en duur.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was lekker alleen de snackbox was niet warm

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed, goed gevuld en de warme gerecht nog warm en knapperig. De bezorging was wat later, maar we kregen er een gratis drankje bij! Voor ons ook geen probleem, want we stonden niet op tijd. Wellicht voor de volgende keer een tip om even te bellen zodat mensen daarvan op de hoogte zijn! Maar heerlijk gegeten! We gaan hier zeker weer bestellen