Beoordelingen van Sushi House Leeuwarden

Recente recensies van Sushi House Leeuwarden

5 sterren na 90 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk sushi en aardige bezorger. Maar dit keer wel een aantal minpunten; geen sojasaus, geen stokjes, geen gember en geen wasabi bij de sushi gekregen. Gelukkig hadden we nog sojasaus in huis maar dit is toch wel jammer.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! en exact op het aangegeven tijdstip bezorgd. Nu de 2e keer besteld en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd, en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. Sushi was heerlijk. Alleen wanneer je een type sushi besteld , verwacht je dat er niet meer in zit als de beschrijving. Ik bestelde de fried crispy rolls garnalen met garnalen, avocado en zeerwier komkom, sesam en unagi saus. dan verwacht je niet dat er ook krabsticks in zitten. Dit hadden jullie moeten vermelden. Ik heb een allergie voor krab. Deze heb ik dus helaas niet kunnen eten. De sushi aan zich ziet er lekker uit. Als ik de volgende keer bestel, weet ik dan of er krab in zit of niet? Verder was de andere sushi on top !

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim op tijd en het was heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi ๐Ÿ˜

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals verwacht erg lekker. Puntje van aandacht is dat ik bij de bestelling heb aangegeven dat het 1730 uur bezorgd kon worden, verassing voor mijn vriendin ivm haar verjaardag. De bezorger stond hier om 1715 uur... Helaas was de warme sushi hierdoor niet meer zo warm om 1730 uur.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen en heerlijk eten! Top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is de allerbeste sushi die je bezorgd kan krijgen in Leeuwarden!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd! Lekker prijs kwaliteit sushi! Vanaf nu ik hoef niet meer sushi zelfmaken omdat we kunnen bestellen en het is niet te duur! Zeker vertel ander over sushihouse!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten echt een aanrader super lekker vis is ook super goed vers heb er echt van genoten lus normaal nooit sushi maar hier soowww๐Ÿ˜๐Ÿ˜

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijke sushi gegeten. De maand aanbieding is een aanrader heerlijke fried crispy rolls.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Top!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top bezorging mocht ik weer in de buurt zijn weet ik wel.waar ik mijn eten ga halen!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!! Miste alleen de extra gebakken uitjes op mijn sushi :( Maar verder was het echt heel goed, lekker grote stukken vis en niet te veel rijst.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, goede website, vlotte bezorging, dus een tien!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt bomba. 1820 afgesproken 1820 stond het klaar. Dikke S.O naar deze gatara tent. Plus een gratis product naar keuze deze killz weten wat handel is. Eiwitten hoog papa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt wel hele goede sushi, snelle bezorging

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Vriendelijk personeel, snelle service en de sushi was vers en lekker!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld bij sushi house en echt een dikke 10! Altijd vers en snel geleverd, in weer en wind altijd op tijd en altijd super vriendelijke bezorgers! Een echte aanrader!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeeerlijk!! En snel, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak echt top.. Maar de inside out rolls zijn echt te groot.. Net iets te veel voor 1 hap

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ze komen elke keer hun beloftes na. Ook een erg leuke bezorger trouwens. Altijd in voor een praatje :)

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en heerlijke pokebowls. Bezorging was aanwezig op aangegeven tijdstip. Wij bestellen de volgende keer weer bij sushihouse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Bezorging duurde wel een beetje lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de heerlijke saus bij de mix pokebowl ontbrak. Dat is voor mij de kers op de taart nml.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en was keurig verpakt. Omdat het Valentijn was kregen we een aparte sushi in de vorm van een hartje die ook heerlijk gevuld was! De bezorging was keurig op tijd bezorgd en alles was lekker van temperatuur. Verdere hele goede kwaliteits-prijs verhouding. Heerlijk vers, ik ga hier vaker bestellen!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familiebox was weer erg lekker en de snelheid van bezorgen was top. Binnen 20 minuten stond de bezorger voor de deur op zondag avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wekelijks bij verschillende restaurants, maar Sushi House levert toch consequent het lekkerste eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker, snelle en aardige bezorging, niet duur voor sushi. Kreeg ook nog een gratis drankje bij de bestelling. Zeker een vaste klant er bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Mooi op tijd, goede service. Er zou nog iets meer variatie in de boxen mogen, wat mij betreft, maar zeker weer voor herhaling vatbaar :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd maar de volgende ochtend erg ziek geworden.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel bezorgd en niet duur

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi; De warme gerechten zijn een mooie aanvulling; De levering was keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi echt vers en dat proef je Goede sushi rijst en de warme gerechten zijn heerlijk op smaak 2e keer besteld echt een aanrader

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, maar zeker niet de laatste keer! Heerlijke sushi voor een goede prijs!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig !!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals gewoonlijk uitstekend. Warme gerechten waren ook van prima kwaliteit maar hadden wel iets warmer gekund. Precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige zaak die Sushi bij ons bezorgt, maar zeker niet de minste. Kwaliteit was goed, bezorging was top. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Voor herhaling vatbaar.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangegeven te willen pinnen bij bezorging. Ik werd gebeld met de mededeling dat het pinapparaat net onderweg was naar Stiens en dat daardoor de bezorging van het eten dan later zou worden. Ik had geen contant geld in huis. Meneer heeft eerst het eten gebracht en anderhalf uur later kwam hij met het pinapparaat. Wat een fantastische service! De poke bowls waren ook erg lekker. Een aanrader!!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk en helemaal compleet geleverd.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker sushi besteld, maar dit was de eerste of tweede keer direct via jullie website. Normaal ben ik altijd heel erg tevreden maar deze keer ben ik echt teleurgesteld. De sushi had weinig smaak, er zat niet tot nauwelijks avocado op de sushi. Ook zaten er geen stokjes, sojasaus of wasabi bij. De sushi die altijd nog warm was en volsmaak is deze keer niet bezorgd! Verder hebben jullie wel de allerliefste bezorger. Super vriendelijke man en kijk altijd uit naar zijn bezorging !

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een nog betere prijs!!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bezorger was keurig op tijd. En heel erg vriendelijk. Zeker vaker!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer perfect. Snelle bezorging en lekker eten.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi! Vers, smakelijk en extra gekregen. Bezorging goed.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker de warmen gerechten waren ook echt nog goed en lekker warm ik raad dit jullie zeker aan !!!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was delicious, really fresh ingredients. Recommend

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat ik toch nog 1,50 bezorgkosten moest betalen terwijl ik voor meer dan 20 euro besteld had.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service, super lekker, gewoon super goed.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een snelle levering en heerlijk gegeten!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, top service ๐Ÿ‘Œ

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging sneller dan gepland.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! iets later gebracht dan aangegeven maar kregen 2 blikjes cola er gratis bij. TOP!!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de warme maaltijd waren de teriyakisaus en stokjes vergeten. Smaak van de pokรฉbowls was super.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel bezorgd en heeeerlijk. Meer dan genoeg voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op het afgesproken moment bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kwaliteit goed, goede prijs. Snelle bezorging!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke noedels met beef gehad! Goede kwaliteit. De sushi is top! Ga snel weer bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt een aanrader

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden En snelle bezorging

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enthousiaste bezorger en ook nog eens 4 stokjes satรฉ erbij die ik niet besteld had. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader voor de sushiliefhebber

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, op tijd bezorgd! Grote stukken en goed gevuld en verse rijst. Echt voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Sushi gehad! De Pokebowl en de noedels waren ook onwijs goed! Zeker vaker bestellen!!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Echt een aanrader en ik zal hier zeker weer bestellen.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kipschnitzell met rijst besteld en 10 loempia's. De loempia's waren oke maar de kipschnitzell was droog en lakt luster. Heb in japan 10x beter gehad. Voor meer dan 15 euro aan eten was erg mager en duur.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was lekker alleen de snackbox was niet warm

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed, goed gevuld en de warme gerecht nog warm en knapperig. De bezorging was wat later, maar we kregen er een gratis drankje bij! Voor ons ook geen probleem, want we stonden niet op tijd. Wellicht voor de volgende keer een tip om even te bellen zodat mensen daarvan op de hoogte zijn! Maar heerlijk gegeten! We gaan hier zeker weer bestellen