Beoordelingen van Sushi House Leeuwarden

Recente recensies van Sushi House Leeuwarden

5 sterren na 185 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi en warme gerechten waren nog goed warm. Snelle levering

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Ik moest iets vieren en ik wist meteen waar ik moest bestellen!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd binnen 30 minuten aan de deur bezorgd! Bezorger was de sushi box vergeten af te geven, maar stond gelukkig met 10 minuten weer voor de deur met de gehele bestelling😁. Sushi was prima, vond de rijst alleen wat aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vlot bezorgd

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi. Snel bezorgd. Uitstekende kwaliteit. Alle vijf de sterren meer dan waard.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was (wederom) erg lekker allemaal! Keurig verpakt en wat warm moest zijn was warm. Ik had om 1730 besteld met als gewenste levermoment 1815 uur. Om 1810 werd ik gebeld dat het een kwartier later werd, keurig gecommuniceerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de zomerbox. Super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit uitstekend. Afhaal nauwkeurig op tijd. Vriendelijke en complete website. En nog een leuke korting van € 5,00!!!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle bezorging, klantvriendelijk en lekkere poké bowl en sushi

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig! Heerlijke verse sushi en goede portie. Helaas was de gratis salade iets minder, de gratis sushi optie is wel iets beter. Jammer dat het voor studenten zo duur is anders had ik. Elke week hier besteld!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrast door de kwaliteit. Verhouding vis en rijst goed. Soms zie je wel eens dat er heel weinig vis gebruikt wordt, maar dit was echt dikke prima. Lekkere gevarieerde box met ook warm gerecht erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten top eten hier altijd lekker en op tijd bezorgd. Ze mogen mij altijd bellen om gratis 🍣 sushi te bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gesmult van sushi, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekkere verse sashimi, smaakvolle sushi en de bezorging ook mooi op tijd en vriendelijk!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk prima sushi en op tijd. Deze keer de poke bowls ook geprobeerd. Vega en kip. Nou, een complete maaltijd en alles vers! In totaal voor drie personen besteld maar was meer dan genoeg. Top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top tent we halen hier regelmatig sushi en zijn erg tevreden. Super service altijd op tijd en soms krijg je ook nog wat extra's.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. En heerlijke sushi

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging wederom super makkelijk en supersnel bezorgd. Kwaliteit prima. Pokébowl is eigenlijk zelfs wat aan de grote kant door de grote hoeveelheid rijst.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk! En super snel bezorgd. Top!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi van goede kwaliteit en prima op tijd bezorgd. Het enige minpuntje was dat er geen stokjes bij zaten. We hebben het gewoon met de vork gegeten maar dan is de beleving toch anders kwamen wij achter. Maar verder dikke prima.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Eten was erg lekker! Verse sushi, geen aanmerkingen. Volgende keer bestellen we hier weer.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke Sushi, maar 40 minuten te laat bezorgen vindt ik echt te veel!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld en super lekker

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was (weer) heerlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en een super aardige klantvriendelijke bezorger

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten. Bedankt

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme hapjes waren goed warm en de pokebowl, dit x vega, was top! Jongen was erg aardig, had de fooi reeds in bedrag verwerkt maar liever had ik het hem zo gegeven. Toch is dat wel handig aangezien ik bijna nooit meer munten heb.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier nu de laatste tijd onze sushi besteld en het is elke keer goed! Niks op aan te merken. Ook de bezorging is vlot ondanks het tijdstip dat we hadden besteld. Aanrader dus!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste sushi die ik ooit heb gehad. En een snelle bezorging ook nog. 5 sterren waard.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger nam gepaste afstand met het bezorgen, top! De sushi was super vers, goed gevuld en de sushi met gefrituurde garnalen zat ingepakt in zilverfolie en was dus nog lekker warm! Kortom top prijs/kwaliteit verhouding. Boven verwachting!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Sushi stukjes mogen misschien ietsje kleiner

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gvd lekker gvd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Advies van mijn collega om bij jullie eten te bestellen. Blij mee want het was super lekker.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Leeuwarden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..vlotte bezorging..goede service en supervers!. De warme producten waren ook echt warm bij aflevering...echte aanrader voor de sushiliefhebbers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, lekker, op tijd! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg vers en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls zijn normaal gesproken altijd erg lekker, echter was de pokebowl kip dit keer wat minder. Het leek alsof de kip oud was, het was nl erg taai en droog. Hopelijk is het de volgende keer weer beter.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Vers, goed op temperatuur en vriendelijke bezorging!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!!!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Flinke bestelling geplaatst en alles was keurig aanwezig en smaakte top! Super vers en erg lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde slechts een half uur. Sushi was beter dan ooit. Gefrituurde sushi was vers en knapperig. De rest was rechtstreeks uit de keuken zo vers en perfect bereid. Ook de temperatuur was ideaal; net iets koeler dan kamertemperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi Bezorgservice helemaal top! Echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Once again, sushi house didn’t disappoint us. The sushi are really yummi. We love it very much. Good timing. Friendly service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer keurig op tijd en héérlijk!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Eten was super vers en lekker warm. Bezorging was precies op tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was vers en lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, super kwaliteit! 👌🏻

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben via social deals kennis gemaakt met sushi house Leeuwarden we hebben nu inmiddels 3 keer bij jullie besteld en het is altijd top kwaliteit

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en royale porties en eerder bezorgd dan aangegeven! Heel tevreden, mijn nieuwe favoriet!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke, verse sushi die precies op tijd afgehaald kon worden! Ook de sashimi was ontzettend lekker. Ga hier zeker weer bestellen!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top !

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zelf geen sushi eter, maar mijn dochter Kim wel. Haar reactie was dat het heel lekker was en de gefrituurde gamba's ook heel erg lekker was. Ze zei van dat ze altijd nu bij jullie sushi wil bestellen♥️😋👌

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een deel van de bestelling werd bij een ander bezorgd, dat is jammer maar kan uiteraard gebeuren. De poke bowls vind ik erg lekker, wel jammer dat er geen gember bij wordt geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en smakelijk eten. Prijs/prestatie prima. Bezorging keurig op tijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi/poke bowl!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten👌

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was wederom echt heerlijk! Ze hadden zelfs lekkere hapjes extra toegevoegd aan onze bestelling omdat het mijn verjaardag was. Super attent en we bestellen snel weer!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bestelling geplaatst rond 16 uur dat ik het graag om 18:30 uur aan huis wil hebben En zij waren echt op tijd super en lekker

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Sushi was erg lekker, duidelijk verse ingrediënten en vers gemaakt. We bestellen zeker weer!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten! Wij bestellen het liefste bij jullie. Super vers en goed van smaak!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goede sushi. En de bezorging was ook super snel

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We had ordered sushi from sushi house Leeuwarden twice, and they never disappoint us. The sushi is good quality, the price is cheap in comparison with others in town. The delivery service is great, he is super friendly everytime he brought sushi to us. We say to ourselves sushi house will be our sushi time at least once a month. We love sushi ;-) The photos are what we order today the Family Box for only 42€ with 56 pieces which are enough for 3 of us (2 adults 1 boy of 8)

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels vaste klanten, soms wel 2x in de week (oeps) Echt waar voor je geld, niet duur vergeleken de sushi in de buurt. super snel bezorgd, mega vriendelijke bezorger. En echt mega lekker! Door sushi house kan ik geen andere sushi meer eten, die vind ik vaak dan te droog. De rijst is heerlijk zoals die hoort te zijn en het zijn vaak dikke stukken vis wat je bij andere ook niet krijgt. Al om al top! Mijn vriend zit nu ook eindelijk aan de sushi omdat hij het zo lekker vindt bij jullie. Wij gaan nooit meer weg. Ga zo door toppers!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker en altijd vriendelijke bezorgers! Een echte aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Alleen zag ik in de beschrijving van box 4 geen kipsate staan. En dat kregen wr er wél bij??

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, ik had een vraag gesteld welke te laat was opgemerkt. Maar hier hebben ze mij netjes over gebeld. Keurig!@

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke Sushi ik ben fan!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Bezorger super enthousiast, super snel en super vers! Mijn nieuwe favoriet!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk sushi en aardige bezorger. Maar dit keer wel een aantal minpunten; geen sojasaus, geen stokjes, geen gember en geen wasabi bij de sushi gekregen. Gelukkig hadden we nog sojasaus in huis maar dit is toch wel jammer.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! en exact op het aangegeven tijdstip bezorgd. Nu de 2e keer besteld en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd, en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. Sushi was heerlijk. Alleen wanneer je een type sushi besteld , verwacht je dat er niet meer in zit als de beschrijving. Ik bestelde de fried crispy rolls garnalen met garnalen, avocado en zeerwier komkom, sesam en unagi saus. dan verwacht je niet dat er ook krabsticks in zitten. Dit hadden jullie moeten vermelden. Ik heb een allergie voor krab. Deze heb ik dus helaas niet kunnen eten. De sushi aan zich ziet er lekker uit. Als ik de volgende keer bestel, weet ik dan of er krab in zit of niet? Verder was de andere sushi on top !

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim op tijd en het was heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi 😍

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals verwacht erg lekker. Puntje van aandacht is dat ik bij de bestelling heb aangegeven dat het 1730 uur bezorgd kon worden, verassing voor mijn vriendin ivm haar verjaardag. De bezorger stond hier om 1715 uur... Helaas was de warme sushi hierdoor niet meer zo warm om 1730 uur.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen en heerlijk eten! Top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is de allerbeste sushi die je bezorgd kan krijgen in Leeuwarden!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd! Lekker prijs kwaliteit sushi! Vanaf nu ik hoef niet meer sushi zelfmaken omdat we kunnen bestellen en het is niet te duur! Zeker vertel ander over sushihouse!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten echt een aanrader super lekker vis is ook super goed vers heb er echt van genoten lus normaal nooit sushi maar hier soowww😍😍

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijke sushi gegeten. De maand aanbieding is een aanrader heerlijke fried crispy rolls.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Top!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top bezorging mocht ik weer in de buurt zijn weet ik wel.waar ik mijn eten ga halen!!👍👍👍👍👍

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!! Miste alleen de extra gebakken uitjes op mijn sushi :( Maar verder was het echt heel goed, lekker grote stukken vis en niet te veel rijst.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, goede website, vlotte bezorging, dus een tien!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt bomba. 1820 afgesproken 1820 stond het klaar. Dikke S.O naar deze gatara tent. Plus een gratis product naar keuze deze killz weten wat handel is. Eiwitten hoog papa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt wel hele goede sushi, snelle bezorging

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Vriendelijk personeel, snelle service en de sushi was vers en lekker!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld bij sushi house en echt een dikke 10! Altijd vers en snel geleverd, in weer en wind altijd op tijd en altijd super vriendelijke bezorgers! Een echte aanrader!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeeerlijk!! En snel, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak echt top.. Maar de inside out rolls zijn echt te groot.. Net iets te veel voor 1 hap

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ze komen elke keer hun beloftes na. Ook een erg leuke bezorger trouwens. Altijd in voor een praatje :)

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en heerlijke pokebowls. Bezorging was aanwezig op aangegeven tijdstip. Wij bestellen de volgende keer weer bij sushihouse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Bezorging duurde wel een beetje lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de heerlijke saus bij de mix pokebowl ontbrak. Dat is voor mij de kers op de taart nml.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en was keurig verpakt. Omdat het Valentijn was kregen we een aparte sushi in de vorm van een hartje die ook heerlijk gevuld was! De bezorging was keurig op tijd bezorgd en alles was lekker van temperatuur. Verdere hele goede kwaliteits-prijs verhouding. Heerlijk vers, ik ga hier vaker bestellen!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familiebox was weer erg lekker en de snelheid van bezorgen was top. Binnen 20 minuten stond de bezorger voor de deur op zondag avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wekelijks bij verschillende restaurants, maar Sushi House levert toch consequent het lekkerste eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker, snelle en aardige bezorging, niet duur voor sushi. Kreeg ook nog een gratis drankje bij de bestelling. Zeker een vaste klant er bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Mooi op tijd, goede service. Er zou nog iets meer variatie in de boxen mogen, wat mij betreft, maar zeker weer voor herhaling vatbaar :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd maar de volgende ochtend erg ziek geworden.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel bezorgd en niet duur

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi; De warme gerechten zijn een mooie aanvulling; De levering was keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi echt vers en dat proef je Goede sushi rijst en de warme gerechten zijn heerlijk op smaak 2e keer besteld echt een aanrader

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, maar zeker niet de laatste keer! Heerlijke sushi voor een goede prijs!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig !!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals gewoonlijk uitstekend. Warme gerechten waren ook van prima kwaliteit maar hadden wel iets warmer gekund. Precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige zaak die Sushi bij ons bezorgt, maar zeker niet de minste. Kwaliteit was goed, bezorging was top. 👌🏻 Voor herhaling vatbaar.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangegeven te willen pinnen bij bezorging. Ik werd gebeld met de mededeling dat het pinapparaat net onderweg was naar Stiens en dat daardoor de bezorging van het eten dan later zou worden. Ik had geen contant geld in huis. Meneer heeft eerst het eten gebracht en anderhalf uur later kwam hij met het pinapparaat. Wat een fantastische service! De poke bowls waren ook erg lekker. Een aanrader!!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk en helemaal compleet geleverd.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker sushi besteld, maar dit was de eerste of tweede keer direct via jullie website. Normaal ben ik altijd heel erg tevreden maar deze keer ben ik echt teleurgesteld. De sushi had weinig smaak, er zat niet tot nauwelijks avocado op de sushi. Ook zaten er geen stokjes, sojasaus of wasabi bij. De sushi die altijd nog warm was en volsmaak is deze keer niet bezorgd! Verder hebben jullie wel de allerliefste bezorger. Super vriendelijke man en kijk altijd uit naar zijn bezorging !

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een nog betere prijs!!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bezorger was keurig op tijd. En heel erg vriendelijk. Zeker vaker!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer perfect. Snelle bezorging en lekker eten.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi! Vers, smakelijk en extra gekregen. Bezorging goed.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker de warmen gerechten waren ook echt nog goed en lekker warm ik raad dit jullie zeker aan !!!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was delicious, really fresh ingredients. Recommend

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat ik toch nog 1,50 bezorgkosten moest betalen terwijl ik voor meer dan 20 euro besteld had.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service, super lekker, gewoon super goed.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een snelle levering en heerlijk gegeten!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, top service 👌

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging sneller dan gepland.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! iets later gebracht dan aangegeven maar kregen 2 blikjes cola er gratis bij. TOP!!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de warme maaltijd waren de teriyakisaus en stokjes vergeten. Smaak van de pokébowls was super.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel bezorgd en heeeerlijk. Meer dan genoeg voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op het afgesproken moment bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kwaliteit goed, goede prijs. Snelle bezorging!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke noedels met beef gehad! Goede kwaliteit. De sushi is top! Ga snel weer bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt een aanrader

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden En snelle bezorging

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enthousiaste bezorger en ook nog eens 4 stokjes saté erbij die ik niet besteld had. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader voor de sushiliefhebber

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, op tijd bezorgd! Grote stukken en goed gevuld en verse rijst. Echt voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Sushi gehad! De Pokebowl en de noedels waren ook onwijs goed! Zeker vaker bestellen!!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Echt een aanrader en ik zal hier zeker weer bestellen.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kipschnitzell met rijst besteld en 10 loempia's. De loempia's waren oke maar de kipschnitzell was droog en lakt luster. Heb in japan 10x beter gehad. Voor meer dan 15 euro aan eten was erg mager en duur.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was lekker alleen de snackbox was niet warm

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed, goed gevuld en de warme gerecht nog warm en knapperig. De bezorging was wat later, maar we kregen er een gratis drankje bij! Voor ons ook geen probleem, want we stonden niet op tijd. Wellicht voor de volgende keer een tip om even te bellen zodat mensen daarvan op de hoogte zijn! Maar heerlijk gegeten! We gaan hier zeker weer bestellen