Beoordelingen van Sushi House Leeuwarden

Recente recensies van Sushi House Leeuwarden

5 sterren na 434 reviews

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, voor herhaling vatbaar!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke producten!! Netjes optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals wij gewend zijn van sushi house.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. Lekker gegeten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de Sushi 30 min later bezorgd werd zijn we aangenaam verrast! Heerlijke verse sushi!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals eerder heerlijk en uitstekende kwaliteit

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader. Wij nemen altijd de pokebowls. Super goede en grote porties. De pittige saus is echt lekker. Wij hebben wel eens een concurrent geprobeerd maar dit is lang niet zo goed als sushi house.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen veel bij jullie! En dat heeft een rede 😁💪

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snelle bezorging en het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Zelfs een wijziging in een box is geen probleem Klantvriendelijkheid ten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de sushi en pokebowls.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk dit keer fried rolls chicken, en me favoriet poké bowl fried schrimp. Uitstekend weer Sushi House jullie zijn top👌🏽🍣🍜

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, was erg lekker en ook nog iets extra gekregen. Bedankt!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel! En zoals altijd suuuuuper lekker!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere poke bowls

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker as always 👌

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle service en houd perfect rekening met andere wensen. Warme snacks komen ook echt superwarm aan. Top!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fijne zaak is dit toch. Als je afhaalt wordt je vriendelijk begroet en geholpen en ook bij bezorgen zijn ze super aardig. Ook een bestelling aanpassen wordt niet moeilijk over gedaan een wij hebben nog nooit een foute bestelling gehad. Klant is koning bij deze zaak. Gister weer eens laten bezorgen (Stiens), na 3 kwartier stonden ze al op de stoep! En dan de sushi; Stuk voor stuk heerlijk. Alles is vers en het ziet er allemaal heel verzorgd uit. Voldoende sojasaus , wasabi en gember meegeleverd en alles goed verpakt.

Reactie van Sushi House:Altijd fijn om te lezen! Hartelijk dank, we doen uiteraard ons best om klanten na hun zin te maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk vers en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel goed😊. Super vers en smaakvol. Een juweeltje in Leeuwarden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere shushi! Voor de eerst bij shushi house besteld. Goed verast!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk héérlijke verse sushi ! Prima kwaliteit voor een nette prijs. Bezorging was weer perfect en hartstikke mooi op tijd. Fijn dat je Feed Back krijgt over je bestelling en bezorg tijdstip

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smolt op de tong. Zo lekke vers.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goed eten!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top 👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Extra sushi erbij gekregen. En heerlijk gegeten. Top!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super heerlijk insideout garnalen, kip, en bokébowl schrimps+je krijgt een blikje prik gratis👌🏽

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Leeuwarden. Zeker een aanrader, bestellen hier vaker. Bezorging id altijd netjes op tijd en de kwaliteit zou ik wel meer dan 5 sterren willen geven. Tot de volgende ronde!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeker weten voor herhaling vatbaar Het was overheerlijk

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en zullen zeker weer bij jullie komen... top

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Het was voor mij de eerste keer dat ik bij sushi house bestelde, maar zeker niet de laatste keer. Super bedankt voor de lekkere sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de goed verzorgde sushiboxen!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi en op tijd bezorgd!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk! Het stinkt wel een beetje kusjes fenna wel lekker voor mem en tante Jenny

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vlotte bezorging. Voor heel veel herhalingen vatbaar.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb de sushi al meerdere keren besteld en het was altijd lekker. Zeer tevreden

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Op tijd bezorgd en aardig en adequaat personeel. Duidelijk en eenvoudig online te bestellen en gratis bezorgd. Wat een service!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er precies optijd. Sushi was lekker, waar voor je geld. Aan de presentatie kan nog worden gewerkt.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en postitief verrast. Optijd bezorgd en het eten was lekker. Alleen jammer dat er geen gember bij de bestelling zat, Verder top!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten kleinkinderen zijn ook gek op sushi

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn de pokebowl's die we hier bestellen heerlijk. Alleen dit keer was de kip doorgefrituurd en taai. Dus vandaar nog wel 5 sterren voor alle keren hiervoor maar helaas was het dit keer wat minder. Als ik dit vaker ga meemaken dan word mijn review wat minder positief. Tot zo ver bedankt voor al het lekkere eten waar we van hebben mogen genieten. Persoonlijk vind ik jullie tot nu toe een van de beste in Leeuwarden wat betreft Sushi en Pokebowl's.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit sushi en pokebowls. Levering altijd netjes.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd. Box F is een aanrader!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls, prima prijs, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowls, ruim voldoende en levering conform afspraak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, verse producten en snelle bezorging!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een perfecte levering van Sushihouse... Vers en erg goed.. Thnx

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam eerder dan verwacht (positief) en de bezorger is altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De herfstbox is echt een aanrader, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en variatie van de maaltijd ! Fijn om geïnformeerd te blijven wat de status is van je bestelling. Bezorging was prima en hartstikke mooi op tijd. Voor herhaling vatbaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is waardeloos. Om er zeker van te zijn dat we om 19.00uur kunnen eten, hadden we al om 16.15uur besteld, maar helaas kwam onze bestelling pas om 19.30, wegens drukte. Volgens mij gaat er dan iets mis in de planning. Is overigens niet de eerste keer.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten voor een redelijke prijs. Levering ook vaak vlot.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en goede service

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was weer heerlijk

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant bij Sushi House, de sushi is altijd lekker en erg vriendelijk personeel!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en mooi op tijd bezorgd! Top!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig de heerlijke pokebowls en sushi. Hele goed prijs/kwaliteitverhouding. Vegetarische pokerbowl is een echte maaltijd. En ze zijn heel behulpzaam. Complimenten.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en een vriendelijke bezorger!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Box D blijft onze favoriet. Altijd lekker en supervers. Om half 6 besteld en binnen half uur bezorgd. Wat een service 😁

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Leeuwarden! :)

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herfstbox 48 stuks gekocht. De sushi was perfect op tijd en erg lekker! Aanrader! Helaas wel maar 2 sets stokjes.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en veel waar voor je geld

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allerbeste sushi, bezorgd op afgesproken tijd door super aardige bezorger

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker maar er zat een donkere haar in onze dragon roll. Dit hebben we hier nog niet eerder gehad. Verder is het altijd top bij sushi house

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zeer smakelijk en tijdige bezorging. Vast adres voor sushi tegenwoordig gezien het tot op heden zeer constant levert zowel kwaliteit en bezorgtijd. Daarbij is het qua prijs een zeer aantrekkelijk adres.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi, well packed it

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi met snelle service!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Gebeld dat het iets later werd. Vriendelijke bezorger. Niets te klagen Top

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. En erg vriendelijk personeel bij het ophalen! Meer dan waar voor je geld!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijke sushi een aanrader.,

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren hier besteld, goede kwaliteit en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekkere sushi, ook warm besteld en was ook warm bij aankomst. Bezorger ook erg vriendelijk! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi. En lekker vers!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had sushi voor 2 personen besteld. Snel bezorgd door vriendelijke bezorger, zag er mooi en goed verzorgd uit, maar belangrijkste, het smaakte heel lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij jullie was weer erg lekker de bezorger was erg vriendelijk het was mooi op tijd geleverd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt veruit de lekkerste sushi in Leeuwarden!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig (liefst elke dag:-), maar het eten is echt heeerlijk! Kreeg er gisteren zelfs nog extra sushi bij was blij verrast. Ik ben een trouwe klant en zal nog vaak bij Sushihouse Leeuwarden bestellen!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was stipt op afgesproken tijd!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd stipt op de aangegeven tijd bezorgd. Super! Goede kwaliteit en heerlijke sushi! Wij gaan zeker vaker hier bestellen. Heel tevreden!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden.. heerlijk vers! Nette prijs .. mooi op tijd!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel geleverd, goeie service 💕

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd, zeer vriendelijke bezorger en heel lekker eten! De saus op de pokébowl vond ik iets te pittig, maar gelukkig was er ook wasabi en sojasaus bij. De groenten en vis waren allemaal heerlijk vers en het was ruim voldoende.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er sneller dan verwacht en het was de lekkerste sushi die ik ooit besteld heb was echt heerlijk en zag er prachtig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, alleen miste ik een uitleg met wat wat was. De loempia’s waren lekker warm dus dat was fijn, maar de bezorger gedroeg zich vreemd. Hij vroeg mij zelf naar beneden te komen (Ik woon 3 hoog) terwijl ik dat niet netjes vind en ik daarom mijn eten niet laat “bezorgen”. Ik ben nog al slecht ter been dus dit viel rauw op mijn dak; omdat hij mij de reden gaf dat hij nog 4 bezorgingen in zijn tas had en hij niet met alles naar boven wou sjouwen.... Hij had ook geen idee wat hij mij moest af geven en dat vond ik ook gek. Als ik iets anders had gezegd kon ik zo de bezorging van iemand anders op eten... even goed rekening mee houden want dit was een min punt terwijl de sushi super was

Reactie van Sushi House:Hallo, ik ben echt stom verbaast wat ik hier lees! Onze excusses hiervoor, het is ookal even geleden. Maar ik wil hier zeker werk van maken. Ik neem in de middag contact met u op

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen soja saus wasabi stokjes etc. Sushi dus met vork gegeten jammer smaak was goed maar misten het wel

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd 5 sterren en zeer tevreden. Deze keer iets minder. Bezorger altijd vriendelijk, maar voordat het eten er was waren we 1,5u verder. (Half uur later dan aangegeven). Ook was het drinken vergeten. Wel lekker gegeten!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk 😀 Chicken maki was wel helemaal uit elkaar gevallen, maar smaakte er niet minder om.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was super, met veel smaak gegeten! Jammer dat de bestelling 25 minuten te laat kwam...

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ervaring, 1 voor in de boeken. Van het gesprek aan de telefoon tot en met het nuttigen van de sushi, ultiem genot! Duizendmaal dank voor deze sensationele beleving.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooo lekker Netjes op gekozen tijdstip geleverd Vriendelijke bezorger Kwaliteit sushi!!!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer as usual!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. En goed warm

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushitent. Hebben de beste PokeBowl van Leeuwarden. Fris, zeer vers en kleurrijk. Bestel er elke keer weer. Aanrader de Zalm/Tonijn PB. Yummmm

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer de verkeerde cola gekregen alweer. Na telefonisch contact werd er belooft dat ze deze om zouden ruilen maar dit is niet gebeurt.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten! Bedankt 👍😊

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond dat er dit keer erg veel krab in zat. Misschien ken ik de benamingen van de sushi niet goed. Maar de rol met avocado waar garnaal in moest zitten was ook nog meer dan de helft gevuld met krab en maar een paar stukjes met echt garnaal.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, goede service en vriendelijke bediening. Super kwaliteit voor een betaalbare prijs.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Snel en heeerlijk!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk eten. Iedere keer weer blij mee!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker zoals altijd! Daar heb ik nooit iets over te klagen. Hoorde dit keer de bezorger buiten al op mijn oprit naar een andere bezorger die toevallig bij mijn buren moest zijn roepen dat hij nog niet dood gevonden wilde worden in mijn wijk/straat. Hij was zich er denk ik niet van bewust dat ik dit kon horen. Dat vond ik zelf niet echt netjes en geen goed visitekaartje voor de zaak.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten!! Grote stukken sushi, verse vis en de gefrituurde snackjes waren ook heerlijk. Heb bij zowat elke sushitent besteld maar sushi house is nu al een tijdje mn favoriet!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb Sushi box besteld als een verjaardag verrassing voor iemand. Een extra box van six rolls was gratis toegevoegd aan de bestelling van Sushi House! Wat lief! De jarige was helemaal blij mee! Sushi zijn vers en lekker. Een aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren een stuk later dan de gewenste tijd die ik had opgegeven en de edamame bonen zaten er helaas niet bij.. Maar de kwaliteit was wel super we hebben lekker gegeten, fijne bezorger ook!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZOOOOOOOO LEKKER!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Glutenvrij besteld dit was geen enkel probleem er werd vervanging gegeven voor wat ik niet mocht eten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Goed gevulde sushi en hartstikke vers allemaal. Wat warm moest zijn was warm en alles keurig op tijd bezorgd. We waren echt verrast door de goede kwaliteit!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch,wat hebben we er weer van genoten.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en lekker vers

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers en zeer klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. zag er keurig uit. Netjes op tijd . Kortom een top maaltijd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel variatie voor een schappelijke prijs. Snelle bezorging

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed !!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de sushi als de bezorging is goed. Zeer vriendelijke bezorger aan de deur gehad die daarnaast heel veel sushi voor een lage prijs bij zich had. Dan verwacht je dat de kwaliteit van de sushi wat minder is, niets is minder waar! Restaurantwaardig en zeker voor herhaling vatbaar. Tot snel!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed 👌🏻👌🏻👌🏻

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. 1 van de betere in de buurt. Vooral niet duur en een goeie kwaliteit. Vooral dat je gratis banaan mocht proberen een sushi die je niet snel neemt. Zaten ook nog eens gratis stokjes bij als een lekkere verrassing. Het was hem wel waard om met de trein uit Sneek te komen. Echt een aanrader.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, vers, veel en heerlijk! Online besteld en stond precies op tijd klaar om af te halen. Wij bestellen snel weer!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi voor een betaalbare prijs.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en hebben leuke/goede acties op boxen. Bezorging is ook top! Niet weer anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor het lieve briefje bij de bestelling. Het eten was ook echt heerlijk!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, aantrekkelijk herfst actie Tip top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, wat warm moest zijn was goed warm. Heerlijk vers, goede smaak. Helaas te weinig wasabi. Moest het alleen op een ander adres laten bezorgen omdat op onze postcode niet bezorgd word. Terwijl ze langs mijn huis rijden om het 1 km verderop te bezorgen. Gekkenwerk.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Altijd vers, goed klaargemaakt en mooi op tijd.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Mooi op tijd. We bestellen weer!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Goed gevulde gevarieerde box. Ook mijn specifieke verzoek in de opmerking hebben ze gedaan dus helemaal top :)

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker. Best in Town?!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het zag weer goed uit en heeft ook weer goed gemaakt.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op gewenst tijdstip bezorgd. Sushi was lekker, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en zeer lekker.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. De herfstbox is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en er zat voldoende in een box. De bezorger was helaas wel 10 minuten later.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hoefde een salade niet bij de aktie, geschreven bij bijzonderheden tijdens het bestellen, kreeg zonder dat ik erom vroeg er sushi voor in de plaats. Toppers!! En heerlijk eten....

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit de kunst!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, alles was weer heerlijk

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw! Verse gevarieerde sushi waar we echt van gesmuld hebben. Vriendelijke bezorger! Heel tevreden en zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen, ga zo door! Tot een volgende keer !

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, net als altijd!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de beste sushi die ik ooit hebt gegeten, maar wel prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging binnen de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben afgehaald. Alles super vers klaargemaakt. Aardige mensen. Dus top!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en verse sushi! Super dat als je een box besteld, maar sommige dingen erin niet lust ze er andere sushi in doen. Top service!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top heerlijk gegeten

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Altijd weer een feestje😋

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaken, maar te los gerolde sushi die uit elkaar viel met het van de plaat afhalen. Geen wasabi meegeleverd die een uur later wel werd langsgebracht, maar dat was dus een uur later dan de rest. We kregen wel een blikje drinken ter compensatie extra.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker en mooi gemaakt! Heel tevreden!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, verse sushi, zomerbox = veel sushi voor goede prijs. Snelle bezorging. Verzoek tot enkele aanpassingen gehonoreerd. Wederom een positieve ervaring bij sushihouse.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, prima service en lekker vlot!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. Er zaten alleen haren in/ op de sushi. Geen idee of het dieren of mensen haren waren maar het was niet smakelijk

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed en lekker. Vooral erg vers vergeleken met andere sushi restaurants. Heb ze allemaal in Leeuwarden geprobeerd. Erg smullen. Wat alleen jammer was bij mijn bestelling geen wasabi erbij gekregen? Wat is sushi zonder wasabi. Maar erg lekker echt aanrader!!! Gaan vaker bestellen! Mooie zomerdeal 42 stuks voor maar €25!!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom tevreden met alles wat er geleverd is.. prima op temperatuur (warme hapjes) en frisse sushi..

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi box en de Zeewier salade waren erg lekker uitmunted zelfs heel heel goed jullie verdienen een prijs

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld, en zeker niet voor het laatst. Was heerlijk

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Mijn neef heeft ook sinds kort een eigen sushi restaurant. Maar blijf hier bestellen. Oeps

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke flamed Nigiri's

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe de beste bezorgsushi die wij ooit hebben genoten in Leeuwarden. Heerlijk vers en aantrekkelijke presentatie. Volgende keer weer hier. Zeker met de aanbieding van 50% korting!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH !!!!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi...leuk die extra gratis traktatie! Bezorgt keurig op afgesproken tijd

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijke sushi.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen graag bij jullie. Eigenlijk zijn we altijd tevreden. Helaas deze keer op 1 puntje niet. Jullie gebruikten andere roomkaas. Voorheen frisse roomkaas met kruiden. Nu was het zoet en zat er fruit (ananas) doorheen. Zoete roomkaas is absoluut niet onze favoriet. Erg jammer want we bestelden wat we eerder aten omdat we jet lusten. Dat bleek nu niet. Ik zou wel willen weten of jullie voortaan altijd deze roomkaas gebruiken. Dan houd ik er rekening mee bij een volgende bestelling. Voor de rest hebben we heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd héérlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suupaaaah lekkaaaah

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer genieten!!!! Heerlijk

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi en snel geleverd ❤️

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Super snelle bezorging. Foute bestellen (verzoek geen krab) werd heel snel en netjes opgelost. Dik tevreden. aanrader is de pokebowl.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

overheerlijke sushi! Top!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer overheerlijk, en supersnel....toppie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service, lekker ook nog. Niet onbelangrijk. Aanrader:)

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, erg lekker en alles vers.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en snelle levering.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, verse sushi. Leuke zomeractie en zeer snelle bezorging.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alles vers en zeer smakelijk.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel bijna 3x per week en het eten is heerlijk en wordt ook nog eens snel bezorgd 😍

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top kwaliteit. Lekker vers. De bezorging duurde iets langer dan was aangegeven. Wel een positief en vrolijk bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging (buiten Leeuwarden) was precies op afgesproken tijdstip van bezorging. Heerlijke sushi, vers en goed op temperatuur (lauw/kamertemp) . Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer super van smaak en lekker mals. Ook alle warme gerechten (nog) prima op temperatuur. Tot snel!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Vandaag hadden we de aanbieding; de familybox voor de helft van de prijs.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb bij verschillende Sushi restaurants sushi gegeten/laten bezorgen, en Sushi House is toch echt favoriet! Heerlijk verse vis met rijst die niet te plakkerig of te droog is. Super!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opzich heel ok. Maar merkte de laatste keer dat het niet heel vers was. Met name de nori was redelijk taai geworden. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Goede porties. Heb alleen het idee dat er laatste weken meer rijst gebruikt word, soms iets teveel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk alle sushi bezorgservices wel gehad in Leeuwarden inmiddels, maar Sushi house is en blijft de beste! Elke keer goed, vers en smaakvol. Snelle bezorging! Ik wil geen andere meer :)

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom tóp!!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi en warme gerechten waren nog goed warm. Snelle levering

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Ik moest iets vieren en ik wist meteen waar ik moest bestellen!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd binnen 30 minuten aan de deur bezorgd! Bezorger was de sushi box vergeten af te geven, maar stond gelukkig met 10 minuten weer voor de deur met de gehele bestelling😁. Sushi was prima, vond de rijst alleen wat aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vlot bezorgd

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi. Snel bezorgd. Uitstekende kwaliteit. Alle vijf de sterren meer dan waard.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was (wederom) erg lekker allemaal! Keurig verpakt en wat warm moest zijn was warm. Ik had om 1730 besteld met als gewenste levermoment 1815 uur. Om 1810 werd ik gebeld dat het een kwartier later werd, keurig gecommuniceerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de zomerbox. Super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit uitstekend. Afhaal nauwkeurig op tijd. Vriendelijke en complete website. En nog een leuke korting van € 5,00!!!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle bezorging, klantvriendelijk en lekkere poké bowl en sushi

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig! Heerlijke verse sushi en goede portie. Helaas was de gratis salade iets minder, de gratis sushi optie is wel iets beter. Jammer dat het voor studenten zo duur is anders had ik. Elke week hier besteld!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrast door de kwaliteit. Verhouding vis en rijst goed. Soms zie je wel eens dat er heel weinig vis gebruikt wordt, maar dit was echt dikke prima. Lekkere gevarieerde box met ook warm gerecht erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten top eten hier altijd lekker en op tijd bezorgd. Ze mogen mij altijd bellen om gratis 🍣 sushi te bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gesmult van sushi, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekkere verse sashimi, smaakvolle sushi en de bezorging ook mooi op tijd en vriendelijk!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk prima sushi en op tijd. Deze keer de poke bowls ook geprobeerd. Vega en kip. Nou, een complete maaltijd en alles vers! In totaal voor drie personen besteld maar was meer dan genoeg. Top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top tent we halen hier regelmatig sushi en zijn erg tevreden. Super service altijd op tijd en soms krijg je ook nog wat extra's.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. En heerlijke sushi

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging wederom super makkelijk en supersnel bezorgd. Kwaliteit prima. Pokébowl is eigenlijk zelfs wat aan de grote kant door de grote hoeveelheid rijst.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk! En super snel bezorgd. Top!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi van goede kwaliteit en prima op tijd bezorgd. Het enige minpuntje was dat er geen stokjes bij zaten. We hebben het gewoon met de vork gegeten maar dan is de beleving toch anders kwamen wij achter. Maar verder dikke prima.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Eten was erg lekker! Verse sushi, geen aanmerkingen. Volgende keer bestellen we hier weer.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke Sushi, maar 40 minuten te laat bezorgen vindt ik echt te veel!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld en super lekker

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was (weer) heerlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en een super aardige klantvriendelijke bezorger

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten. Bedankt

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme hapjes waren goed warm en de pokebowl, dit x vega, was top! Jongen was erg aardig, had de fooi reeds in bedrag verwerkt maar liever had ik het hem zo gegeven. Toch is dat wel handig aangezien ik bijna nooit meer munten heb.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier nu de laatste tijd onze sushi besteld en het is elke keer goed! Niks op aan te merken. Ook de bezorging is vlot ondanks het tijdstip dat we hadden besteld. Aanrader dus!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste sushi die ik ooit heb gehad. En een snelle bezorging ook nog. 5 sterren waard.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger nam gepaste afstand met het bezorgen, top! De sushi was super vers, goed gevuld en de sushi met gefrituurde garnalen zat ingepakt in zilverfolie en was dus nog lekker warm! Kortom top prijs/kwaliteit verhouding. Boven verwachting!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Sushi stukjes mogen misschien ietsje kleiner

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gvd lekker gvd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Advies van mijn collega om bij jullie eten te bestellen. Blij mee want het was super lekker.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Leeuwarden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..vlotte bezorging..goede service en supervers!. De warme producten waren ook echt warm bij aflevering...echte aanrader voor de sushiliefhebbers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, lekker, op tijd! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg vers en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls zijn normaal gesproken altijd erg lekker, echter was de pokebowl kip dit keer wat minder. Het leek alsof de kip oud was, het was nl erg taai en droog. Hopelijk is het de volgende keer weer beter.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Vers, goed op temperatuur en vriendelijke bezorging!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!!!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Flinke bestelling geplaatst en alles was keurig aanwezig en smaakte top! Super vers en erg lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde slechts een half uur. Sushi was beter dan ooit. Gefrituurde sushi was vers en knapperig. De rest was rechtstreeks uit de keuken zo vers en perfect bereid. Ook de temperatuur was ideaal; net iets koeler dan kamertemperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi Bezorgservice helemaal top! Echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Once again, sushi house didn’t disappoint us. The sushi are really yummi. We love it very much. Good timing. Friendly service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer keurig op tijd en héérlijk!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Eten was super vers en lekker warm. Bezorging was precies op tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was vers en lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, super kwaliteit! 👌🏻

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben via social deals kennis gemaakt met sushi house Leeuwarden we hebben nu inmiddels 3 keer bij jullie besteld en het is altijd top kwaliteit

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en royale porties en eerder bezorgd dan aangegeven! Heel tevreden, mijn nieuwe favoriet!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke, verse sushi die precies op tijd afgehaald kon worden! Ook de sashimi was ontzettend lekker. Ga hier zeker weer bestellen!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top !

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zelf geen sushi eter, maar mijn dochter Kim wel. Haar reactie was dat het heel lekker was en de gefrituurde gamba's ook heel erg lekker was. Ze zei van dat ze altijd nu bij jullie sushi wil bestellen♥️😋👌

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een deel van de bestelling werd bij een ander bezorgd, dat is jammer maar kan uiteraard gebeuren. De poke bowls vind ik erg lekker, wel jammer dat er geen gember bij wordt geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en smakelijk eten. Prijs/prestatie prima. Bezorging keurig op tijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi/poke bowl!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten👌

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was wederom echt heerlijk! Ze hadden zelfs lekkere hapjes extra toegevoegd aan onze bestelling omdat het mijn verjaardag was. Super attent en we bestellen snel weer!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bestelling geplaatst rond 16 uur dat ik het graag om 18:30 uur aan huis wil hebben En zij waren echt op tijd super en lekker

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Sushi was erg lekker, duidelijk verse ingrediënten en vers gemaakt. We bestellen zeker weer!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten! Wij bestellen het liefste bij jullie. Super vers en goed van smaak!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goede sushi. En de bezorging was ook super snel

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We had ordered sushi from sushi house Leeuwarden twice, and they never disappoint us. The sushi is good quality, the price is cheap in comparison with others in town. The delivery service is great, he is super friendly everytime he brought sushi to us. We say to ourselves sushi house will be our sushi time at least once a month. We love sushi ;-) The photos are what we order today the Family Box for only 42€ with 56 pieces which are enough for 3 of us (2 adults 1 boy of 8)

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels vaste klanten, soms wel 2x in de week (oeps) Echt waar voor je geld, niet duur vergeleken de sushi in de buurt. super snel bezorgd, mega vriendelijke bezorger. En echt mega lekker! Door sushi house kan ik geen andere sushi meer eten, die vind ik vaak dan te droog. De rijst is heerlijk zoals die hoort te zijn en het zijn vaak dikke stukken vis wat je bij andere ook niet krijgt. Al om al top! Mijn vriend zit nu ook eindelijk aan de sushi omdat hij het zo lekker vindt bij jullie. Wij gaan nooit meer weg. Ga zo door toppers!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker en altijd vriendelijke bezorgers! Een echte aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Alleen zag ik in de beschrijving van box 4 geen kipsate staan. En dat kregen wr er wél bij??

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, ik had een vraag gesteld welke te laat was opgemerkt. Maar hier hebben ze mij netjes over gebeld. Keurig!@

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke Sushi ik ben fan!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Bezorger super enthousiast, super snel en super vers! Mijn nieuwe favoriet!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk sushi en aardige bezorger. Maar dit keer wel een aantal minpunten; geen sojasaus, geen stokjes, geen gember en geen wasabi bij de sushi gekregen. Gelukkig hadden we nog sojasaus in huis maar dit is toch wel jammer.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! en exact op het aangegeven tijdstip bezorgd. Nu de 2e keer besteld en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd, en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. Sushi was heerlijk. Alleen wanneer je een type sushi besteld , verwacht je dat er niet meer in zit als de beschrijving. Ik bestelde de fried crispy rolls garnalen met garnalen, avocado en zeerwier komkom, sesam en unagi saus. dan verwacht je niet dat er ook krabsticks in zitten. Dit hadden jullie moeten vermelden. Ik heb een allergie voor krab. Deze heb ik dus helaas niet kunnen eten. De sushi aan zich ziet er lekker uit. Als ik de volgende keer bestel, weet ik dan of er krab in zit of niet? Verder was de andere sushi on top !

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim op tijd en het was heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi 😍

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals verwacht erg lekker. Puntje van aandacht is dat ik bij de bestelling heb aangegeven dat het 1730 uur bezorgd kon worden, verassing voor mijn vriendin ivm haar verjaardag. De bezorger stond hier om 1715 uur... Helaas was de warme sushi hierdoor niet meer zo warm om 1730 uur.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen en heerlijk eten! Top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is de allerbeste sushi die je bezorgd kan krijgen in Leeuwarden!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd! Lekker prijs kwaliteit sushi! Vanaf nu ik hoef niet meer sushi zelfmaken omdat we kunnen bestellen en het is niet te duur! Zeker vertel ander over sushihouse!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten echt een aanrader super lekker vis is ook super goed vers heb er echt van genoten lus normaal nooit sushi maar hier soowww😍😍

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijke sushi gegeten. De maand aanbieding is een aanrader heerlijke fried crispy rolls.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Top!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top bezorging mocht ik weer in de buurt zijn weet ik wel.waar ik mijn eten ga halen!!👍👍👍👍👍

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!! Miste alleen de extra gebakken uitjes op mijn sushi :( Maar verder was het echt heel goed, lekker grote stukken vis en niet te veel rijst.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, goede website, vlotte bezorging, dus een tien!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt bomba. 1820 afgesproken 1820 stond het klaar. Dikke S.O naar deze gatara tent. Plus een gratis product naar keuze deze killz weten wat handel is. Eiwitten hoog papa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt wel hele goede sushi, snelle bezorging

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Vriendelijk personeel, snelle service en de sushi was vers en lekker!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld bij sushi house en echt een dikke 10! Altijd vers en snel geleverd, in weer en wind altijd op tijd en altijd super vriendelijke bezorgers! Een echte aanrader!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeeerlijk!! En snel, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak echt top.. Maar de inside out rolls zijn echt te groot.. Net iets te veel voor 1 hap

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ze komen elke keer hun beloftes na. Ook een erg leuke bezorger trouwens. Altijd in voor een praatje :)

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en heerlijke pokebowls. Bezorging was aanwezig op aangegeven tijdstip. Wij bestellen de volgende keer weer bij sushihouse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Bezorging duurde wel een beetje lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de heerlijke saus bij de mix pokebowl ontbrak. Dat is voor mij de kers op de taart nml.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en was keurig verpakt. Omdat het Valentijn was kregen we een aparte sushi in de vorm van een hartje die ook heerlijk gevuld was! De bezorging was keurig op tijd bezorgd en alles was lekker van temperatuur. Verdere hele goede kwaliteits-prijs verhouding. Heerlijk vers, ik ga hier vaker bestellen!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familiebox was weer erg lekker en de snelheid van bezorgen was top. Binnen 20 minuten stond de bezorger voor de deur op zondag avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wekelijks bij verschillende restaurants, maar Sushi House levert toch consequent het lekkerste eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker, snelle en aardige bezorging, niet duur voor sushi. Kreeg ook nog een gratis drankje bij de bestelling. Zeker een vaste klant er bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Mooi op tijd, goede service. Er zou nog iets meer variatie in de boxen mogen, wat mij betreft, maar zeker weer voor herhaling vatbaar :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd maar de volgende ochtend erg ziek geworden.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel bezorgd en niet duur

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi; De warme gerechten zijn een mooie aanvulling; De levering was keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi echt vers en dat proef je Goede sushi rijst en de warme gerechten zijn heerlijk op smaak 2e keer besteld echt een aanrader

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, maar zeker niet de laatste keer! Heerlijke sushi voor een goede prijs!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig !!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals gewoonlijk uitstekend. Warme gerechten waren ook van prima kwaliteit maar hadden wel iets warmer gekund. Precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige zaak die Sushi bij ons bezorgt, maar zeker niet de minste. Kwaliteit was goed, bezorging was top. 👌🏻 Voor herhaling vatbaar.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangegeven te willen pinnen bij bezorging. Ik werd gebeld met de mededeling dat het pinapparaat net onderweg was naar Stiens en dat daardoor de bezorging van het eten dan later zou worden. Ik had geen contant geld in huis. Meneer heeft eerst het eten gebracht en anderhalf uur later kwam hij met het pinapparaat. Wat een fantastische service! De poke bowls waren ook erg lekker. Een aanrader!!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk en helemaal compleet geleverd.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker sushi besteld, maar dit was de eerste of tweede keer direct via jullie website. Normaal ben ik altijd heel erg tevreden maar deze keer ben ik echt teleurgesteld. De sushi had weinig smaak, er zat niet tot nauwelijks avocado op de sushi. Ook zaten er geen stokjes, sojasaus of wasabi bij. De sushi die altijd nog warm was en volsmaak is deze keer niet bezorgd! Verder hebben jullie wel de allerliefste bezorger. Super vriendelijke man en kijk altijd uit naar zijn bezorging !

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een nog betere prijs!!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bezorger was keurig op tijd. En heel erg vriendelijk. Zeker vaker!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer perfect. Snelle bezorging en lekker eten.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi! Vers, smakelijk en extra gekregen. Bezorging goed.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker de warmen gerechten waren ook echt nog goed en lekker warm ik raad dit jullie zeker aan !!!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was delicious, really fresh ingredients. Recommend

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat ik toch nog 1,50 bezorgkosten moest betalen terwijl ik voor meer dan 20 euro besteld had.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service, super lekker, gewoon super goed.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een snelle levering en heerlijk gegeten!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, top service 👌

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging sneller dan gepland.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! iets later gebracht dan aangegeven maar kregen 2 blikjes cola er gratis bij. TOP!!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de warme maaltijd waren de teriyakisaus en stokjes vergeten. Smaak van de pokébowls was super.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel bezorgd en heeeerlijk. Meer dan genoeg voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op het afgesproken moment bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kwaliteit goed, goede prijs. Snelle bezorging!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke noedels met beef gehad! Goede kwaliteit. De sushi is top! Ga snel weer bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt een aanrader

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden En snelle bezorging

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enthousiaste bezorger en ook nog eens 4 stokjes saté erbij die ik niet besteld had. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader voor de sushiliefhebber

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, op tijd bezorgd! Grote stukken en goed gevuld en verse rijst. Echt voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Sushi gehad! De Pokebowl en de noedels waren ook onwijs goed! Zeker vaker bestellen!!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Echt een aanrader en ik zal hier zeker weer bestellen.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kipschnitzell met rijst besteld en 10 loempia's. De loempia's waren oke maar de kipschnitzell was droog en lakt luster. Heb in japan 10x beter gehad. Voor meer dan 15 euro aan eten was erg mager en duur.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was lekker alleen de snackbox was niet warm

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed, goed gevuld en de warme gerecht nog warm en knapperig. De bezorging was wat later, maar we kregen er een gratis drankje bij! Voor ons ook geen probleem, want we stonden niet op tijd. Wellicht voor de volgende keer een tip om even te bellen zodat mensen daarvan op de hoogte zijn! Maar heerlijk gegeten! We gaan hier zeker weer bestellen