Beoordelingen van Sushi House Leeuwarden

Recente recensies van Sushi House Leeuwarden

5 sterren na 46 reviews

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi; De warme gerechten zijn een mooie aanvulling; De levering was keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi echt vers en dat proef je Goede sushi rijst en de warme gerechten zijn heerlijk op smaak 2e keer besteld echt een aanrader

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, maar zeker niet de laatste keer! Heerlijke sushi voor een goede prijs!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig !!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals gewoonlijk uitstekend. Warme gerechten waren ook van prima kwaliteit maar hadden wel iets warmer gekund. Precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige zaak die Sushi bij ons bezorgt, maar zeker niet de minste. Kwaliteit was goed, bezorging was top. 👌🏻 Voor herhaling vatbaar.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangegeven te willen pinnen bij bezorging. Ik werd gebeld met de mededeling dat het pinapparaat net onderweg was naar Stiens en dat daardoor de bezorging van het eten dan later zou worden. Ik had geen contant geld in huis. Meneer heeft eerst het eten gebracht en anderhalf uur later kwam hij met het pinapparaat. Wat een fantastische service! De poke bowls waren ook erg lekker. Een aanrader!!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk en helemaal compleet geleverd.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker sushi besteld, maar dit was de eerste of tweede keer direct via jullie website. Normaal ben ik altijd heel erg tevreden maar deze keer ben ik echt teleurgesteld. De sushi had weinig smaak, er zat niet tot nauwelijks avocado op de sushi. Ook zaten er geen stokjes, sojasaus of wasabi bij. De sushi die altijd nog warm was en volsmaak is deze keer niet bezorgd! Verder hebben jullie wel de allerliefste bezorger. Super vriendelijke man en kijk altijd uit naar zijn bezorging !

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een nog betere prijs!!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bezorger was keurig op tijd. En heel erg vriendelijk. Zeker vaker!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer perfect. Snelle bezorging en lekker eten.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi! Vers, smakelijk en extra gekregen. Bezorging goed.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker de warmen gerechten waren ook echt nog goed en lekker warm ik raad dit jullie zeker aan !!!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was delicious, really fresh ingredients. Recommend

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat ik toch nog 1,50 bezorgkosten moest betalen terwijl ik voor meer dan 20 euro besteld had.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service, super lekker, gewoon super goed.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een snelle levering en heerlijk gegeten!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, top service 👌

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging sneller dan gepland.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! iets later gebracht dan aangegeven maar kregen 2 blikjes cola er gratis bij. TOP!!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de warme maaltijd waren de teriyakisaus en stokjes vergeten. Smaak van de pokébowls was super.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel bezorgd en heeeerlijk. Meer dan genoeg voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op het afgesproken moment bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kwaliteit goed, goede prijs. Snelle bezorging!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke noedels met beef gehad! Goede kwaliteit. De sushi is top! Ga snel weer bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt een aanrader

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden En snelle bezorging

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enthousiaste bezorger en ook nog eens 4 stokjes saté erbij die ik niet besteld had. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader voor de sushiliefhebber

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, op tijd bezorgd! Grote stukken en goed gevuld en verse rijst. Echt voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Sushi gehad! De Pokebowl en de noedels waren ook onwijs goed! Zeker vaker bestellen!!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Echt een aanrader en ik zal hier zeker weer bestellen.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kipschnitzell met rijst besteld en 10 loempia's. De loempia's waren oke maar de kipschnitzell was droog en lakt luster. Heb in japan 10x beter gehad. Voor meer dan 15 euro aan eten was erg mager en duur.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was lekker alleen de snackbox was niet warm

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed, goed gevuld en de warme gerecht nog warm en knapperig. De bezorging was wat later, maar we kregen er een gratis drankje bij! Voor ons ook geen probleem, want we stonden niet op tijd. Wellicht voor de volgende keer een tip om even te bellen zodat mensen daarvan op de hoogte zijn! Maar heerlijk gegeten! We gaan hier zeker weer bestellen