Bewertungen von Sushi House Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
Winny Bleeker
Gestern

Het eten is heerlijk en vers. Echt genieten van het eten! Bezorgen is ook goed.

Niels
Gestern

Nog steeds de beste sushi !! Het was weer heerlijk en vriendelijke bezorger 👌

Berber
Gestern

Heerlijk als altijd! En altijd erg aardige bezorgers *****

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maura
Gestern

Beste sushi van Leeuwarden! De flamed sushi’s zijn vaak nog warm bij levering, alles op en top vers. Nog nooit teleurgesteld hier 😁

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rebecca Van Der Hoorn
1 Oktober 2023
Arthur
30 September 2023

Echt lekker,freshđŸ’Ș

Koen
30 September 2023

Wederom heerlijk gegeten

Monique
25 September 2023
Klara
20 September 2023

Super yummy

Peter
18 September 2023

Altijd goed, leuke mensen. Bedankt voor weer een succesvolle diner.

Machteld
17 September 2023

Lekker, vlot geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ryan
17 September 2023

Altijd snel bezorgd en vriendelijke bezorger. Eten was top en lekker vers

Iryna Bachynska
17 September 2023

This is the third time we have ordered. Very tasty rolls. Thank you!

Vd willik
17 September 2023

Erg lekker gegeten

Y. vP
14 September 2023

Het was heerlijk en het stond op afgesproken tijdstip klaar ingepakt. Thuis bleek het 40 stuks te zijn 33sushi en 7 loempiatjes ipv 48 stuks, beetje jammer.

M.
10 September 2023
S houten
9 September 2023

de bezorging was snel en vriendelijk, heb genoten van de sushi. Zou hier zeker vaker bestellen

Ra
9 September 2023

Super!!!

Richard
7 September 2023
x
7 September 2023
HIlda
5 September 2023
Fari
4 September 2023

Zoals altijd vers en snel. Was heerlijk!

Silla
3 September 2023
Jacqueline
3 September 2023

Alleen maar positief! Smiddags al de bestelling doorgegeven voor savonds, werd keurig op tijd bezorgd. Boven verwachting goede sushi, gaan zeker vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kyra
3 September 2023

Echt heerlijk zoals altijd!!

A
2 September 2023

Helemaal blij

D.J.Q. Leito
2 September 2023

Lekker! Dank u wel.

Marco
2 September 2023

Wij hebben weer heerlijk genoten van de sushi😍

Linda
1 September 2023

Was heerlijk!

M
30 August 2023

Was okay niet heel veel bijzonders Loempias waren lauw had ze warmer verwacht Rijst had zoeter gemogen De bezorging duurde lang hadden moeite met vinden ondanks extra instructies Al met al best okay

Rooz
29 August 2023

Heerlijke sushi 💯

Stefan bakker
28 August 2023

Top sushi 🍣 en er wordt ook altijd heel goed met veranderingen omgegaan. Dus top service en een top zaak.

regina
28 August 2023

still my favorite! 😊

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Precious Marie
27 August 2023

OMG!!!! I finally found the best sushi house in Town!! I love their sushi and their sashimi as well! Their Sushis are so fresh! Must try! I hope they will also sell Milktea in the futuređŸ„°

Ilja
25 August 2023

Ik heb er heel erg van genoten, ik heb jullie gepromoot op mijn sociale media platform

M
24 August 2023
Pascal
22 August 2023

Was heerlijk!

Johnvisserhandelsonderneming@gmail.com
22 August 2023

Er was iets verkeerd bij bezorgd,Het juiste werd alsnog snel gebracht, Heerlijk gegeten en goeie service 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lolo
22 August 2023

Lekkere gerechten en een goede prijs-kwaliteit!! Alles is top!đŸ˜‹đŸ«¶

Nathalie
20 August 2023

Echt lekker. De gratis mango sushi vond ik ook verrassend lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin Busstra
19 August 2023

De lekkerste Sushi van 058 👍

Gia
19 August 2023
A
19 August 2023

Super lekker, snelle bezorging & nog warm!

Renata Van der Kooi
19 August 2023

Heerlijk gegeten. Op de juiste tijd bezorgd en prima prijs voor heerlijke kwaliteit

Christi Sprangh
18 August 2023

De pokebowl kip was erruggg lekker 😋😋😋

Jesse
18 August 2023

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten, bedankt weer!

Ra
17 August 2023

Super!!!!

JAG
15 August 2023

đŸ‘đŸ» de sushi đŸ± was weer TOPđŸ‘đŸ»

Mkl
15 August 2023

Top, altijd goed.

Anne van Dalsen
14 August 2023

Sushi was overheerlijk en zag er goed uit. Was mooi optijd en de bezorger was aardig. Bestel er zeker nog een keer en was zeker waar voor je geld

Martijn
14 August 2023

Heerlijk gegeten en vriendelijke mensen!

R. Blom
10 August 2023
E
7 August 2023
Zwaan
6 August 2023
Stephen
6 August 2023

Zoals altijd wel een goed gevulde pokebowl en lekkere sushi.

Kiril
6 August 2023
Lolo
5 August 2023

Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling iets later kwam en kreeg ik een drankje gratis bij. Super lief! Ik blijf het zeggen de lekkerste sushi in Leeuwarden.

ReginaB
5 August 2023

still my favoriteđŸ„°

Jearnella
4 August 2023

Sushi was zoals altijd heerlijk. Alleen waren de gefrituurde inktvisringen en garnalen dit keer oud en slof terwijl dit normaal altijd ook on point is.

Ra
4 August 2023

Helaas was dit keer alles koud (natuurlijk wat deels warm hoort te zijn) en klef. Bezorging duurder langer dan aangegeven. Eerst middelmatige review. Voorheen altijd super kwaliteit

Otherworldly
4 August 2023

Very nice poke bowls with fast delivery

Nathalie
3 August 2023

Heerlijke sushi!

L. Wijnsma
2 August 2023

Mijn favoriete sushi restaurant, ook deze keer was het weer top!

Anne
1 August 2023
Peter ensingh
25 Juli 2023

Helemaal top, smaak is goed en personeel leuk.

Karin
23 Juli 2023

Het was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

gretha
23 Juli 2023

Jammer dat jullie niet flexibel zijn. Had graag de Now raw box besteld en dan 2 zalmrolls ipv chicken en garnalen. Telefonisch gevraagd maar was niet mogelijk. Prijs van de rolls zijn allemaal gelijk

Margriet
23 Juli 2023

Heerlijke sushi (hefst) box gehad

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karen
23 Juli 2023

Prima kwaliteit en vlotte bezorging

Autar
23 Juli 2023

Vers

sb
23 Juli 2023

Prima as always. Great great sushi restaurant. Great service. Clean and prompt. Keep up the great work.

Ra
22 Juli 2023
Ralph de Jong
22 Juli 2023

Vaste klant bij sushi house, in het algemeen goede prijs-kwaliteit verhouding. Vandaag via hun eigen site besteld, geen extra en er zat twee haren op de sushi. Kan een incident zijn, maar niet fris.

Samira
22 Juli 2023

Beste verse sushi

Thessa
21 Juli 2023

Was erg goed & op tijd! 1 tip , net even 2 paar meer sushistokjes om mee te eten erbij! :)

Kiril
21 Juli 2023
Anne
21 Juli 2023

De sushi is heerlijk, maar echt al voor de zoveelste keer geen saus bij de pokebowl terwijl je dit apart moet betalen. Slordig en irritant

Lolo
19 Juli 2023

Sushi House is de beste in Leeuwarden! Ik bestel altijd bij hier en ben erg tevreden đŸ„°

Liya
19 Juli 2023
Glim
18 Juli 2023

Zoals altijd top đŸŁđŸ±

Martin van Dijk
17 Juli 2023

Altijd goed en netjes

D
17 Juli 2023

Normaal lekkerdere sushi. Dragon roll besteld (de beste hier), maar helaas niet ontvangen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nynke
16 Juli 2023

De lekkerste sushi, voor de beste prijs!

Ra
16 Juli 2023

Blijft nog steeds de beste!

M
16 Juli 2023
Sr
15 Juli 2023
Meijer
15 Juli 2023

We moesten even wachten, maar dat maakt niet uit als de sushi zo heerlijk vers is!

erik jansen
14 Juli 2023

Heerlijke sushi en top service

Merel klompstra
10 Juli 2023
Douwine
10 Juli 2023
HeEl
8 Juli 2023
Michiel
5 Juli 2023
Marijke Heeringa
4 Juli 2023

De Sushi was weer heel erg lekker we gaan snel weer bestellen en de bezorger ook heel erg aardig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frits
3 Juli 2023
Tatyana
1 Juli 2023
JAG
1 Juli 2023

Voor mij elke keer weer FEEST als de aardige bezorgers van SUSHI HOUSE aanbellen en mij de papieren tas overhandigen gevuld met HEERLIJKE SUSHI đŸ± De BOX ziet er PRACHTIG uit❀ Een FEEST om naar te kijken, de BOX BLIJKT

EEN FESTIVAL TE ZIJN🎉 🎉 🎉 ALLES IS HEERLIJKđŸ„°

Laura
30 Juni 2023
An alt
29 Juni 2023

Heerlijk als altijd!

Me
28 Juni 2023
Roel
27 Juni 2023

Uitstekend! Boven verwachting

HH
27 Juni 2023

Heerlijke sushi, binnen een uur bezorgd.

Ra
26 Juni 2023
Marijke Heeringa
26 Juni 2023

Zoals altijd heerlijk heerlijk heerlijk de bezorger is ook heel vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
26 Juni 2023

Mooi op tijd, iets minder koud als normaal maar dat was geen wonder op deze tropische dag. Lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.J.Q. Leito
26 Juni 2023

Dit keer was de bestelling in vergelijking tot voorgaande keren slordig gepresenteerd. De bezorging is goed afgehandeld. Dank u wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther
25 Juni 2023
Merel
25 Juni 2023

Het was heerlijk en vroeger dan verwacht!

Bleeker
23 Juni 2023

Snel,lekker,vers en veel,top!

Willem Terpstra
20 Juni 2023

Prima sushi voor een betaalbare prijs, en bezorging op afgesproken tijd!

Alicia
20 Juni 2023
Maaike
19 Juni 2023

Heerlijke sushi, vers en lekker! Ook fijn dat je ervoor kunt kiezen om iets niet te bestellen (bijv geen stokjes als je die niet wilt, om verspilling tegen te gaan)

Skip
17 Juni 2023

Het is altijd heerlijk vers,op tijd en veel, smullen

Martin
17 Juni 2023

Smaakloze pokebowl

FK
14 Juni 2023
Bijlsma
14 Juni 2023

Als wij stoppen met praten tijdens het eten van de sushi dan is dat wat wij eten HEEL LEKKER EN HEEL GOED VAN SMAAK❀ đŸ˜‹â€ïž

Will Rijke-Sodenkamp
13 Juni 2023

Heerlijke bowl gegeten

Rajin
12 Juni 2023

Beste sushi van Leeuwarden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sanneke
11 Juni 2023

Altijd heel vriendelijk en de lekkerste sushi die ik heb geproefd! Vaste klant :)

Veffer
11 Juni 2023

Dikke vulling, zacht en mooi van kleur, super!

Jetze
10 Juni 2023

Fantastisch! Elke keer topkwaliteit!! Heerlijk gegeten!!

Bakker
10 Juni 2023
Petra
9 Juni 2023

Heerlijke verse sushi.Super lekker

Sonja U.
6 Juni 2023

Very good and professional❀

D.J.Q. Leito
6 Juni 2023

Dank u wel en Dank voor de wasabi.

Smidt
4 Juni 2023
Arjun
4 Juni 2023

Beste van Leeuwarden..stelt nooit teleur.

Sietze Kielstra
3 Juni 2023

Zoals gewoonlijk topkwaliteit snel geleverd!

Ra
3 Juni 2023
Dijkstra
3 Juni 2023

Altijd super! Bestellen alleen hier, heerlijke sushi, super vers en op tijd en warm bezorgd! Nog nooit mis gegaan.

Ana
2 Juni 2023

Heerlijke sushi en heel erg bedankt voor de sushi ipv yakitori!

Bleeker
2 Juni 2023

Lekker vers,veel en snel bezorgd

Nynke
2 Juni 2023
Daniëlla
1 Juni 2023

Bezorging was precies op tijd eten was lekker helemaal super dankjewel

Sonja.U
31 Mai 2023

The best !!!😊

M
31 Mai 2023
Bert
30 Mai 2023

Mijn dochters hebben genoten van de Sushi ,ik van alle warme hapjes die we erbij hadden .

A
30 Mai 2023

Heerlijke pokebowl gegeten en jullie bezorgen altijd veel eerder dan de verwachte tijd aangeeft; heel erg fijn!!!

Angéla Hamstra
30 Mai 2023
Marijke Heeringa
29 Mai 2023

Zoals altijd weer heerlijk hele goede service en een hele vriendelijke bezorger tot de volgende keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda
28 Mai 2023
Gladys
28 Mai 2023

Altijd heerlijk vers en niet duur!

Valkema
27 Mai 2023

Super heerlijke sushi! Echt snel bezorgd en kwalitatief echt heel goed! Nog mooi zulke lekker sushi gehad!

Hannah
27 Mai 2023

Heerlijke sushi. Alleen de inside out chicken was te pittig (pittiger dan voorgaande keren)

Gretha scheenstra
26 Mai 2023

Elke keer weer heerlijk

D.J.Q. Leito
21 Mai 2023

Dank u.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Faline
21 Mai 2023

Voor het eerst hier besteld en tot de conclusie gekomen dat we hier voortaan altijd onze sushi gaan halen! De sushi was goed vers en alles precies goed gekruid 👌 en ook de kip gyƍza was voor herhaling vatbaar 😁 Enige wat voor ons jammer is, is dat ze (nog?) niet tot aan Berlikum bezorgen, dus we moeten het zelf halen.

Michiel
16 Mai 2023

Top sushi

Meike Sturre
15 Mai 2023

Het eten was weer heerlijk! Lekker warm bezorg en de bezorging 10 minuten eerder super!!

myriam
15 Mai 2023

Heerlijk gegeten. Sushi smaakte prima. Bezorgd zoals aangegeven in de mail.

Des
15 Mai 2023

Helaas saus vergeten op de rollen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
14 Mai 2023

Klein foutje bij aflevering binnem no time hersteld. Uitstekend.

Harold
12 Mai 2023

De sushi was erg lekker! Maar in de pokebowl chicken zaten rare vieze stukjes kip die bestellen we niet weer

F. Ho-A-Hing
10 Mai 2023

Ik bestel hier al een aantal maanden en ben zeer tevreden! Sushi altijd vers, grote porties, warme gerechten ook altijd goed warm en het personeel is super vriendelijk. Ik blijf hier zeker bestellen!

Sabine
9 Mai 2023
Lucia
8 Mai 2023

Heerlijke sushi, snelle service echt 5 sterren voor deze top zaak !!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

a
7 Mai 2023

Altijd vriendelijk en altijd lekker eten.

Van der Meulen
7 Mai 2023
Zwaan
6 Mai 2023
Lolo
6 Mai 2023

Het was weer verrukkelijk!

Kees
6 Mai 2023
Ted Kool
3 Mai 2023

Heerlijke verse Sushi, we hadden de winterschotel en is gelukt om deze met 2 personen helemaal op te eten :-)

Anna
3 Mai 2023

Perfect!

Maura
1 Mai 2023

Het was echt weer helemaal top! Super bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
30 April 2023

Royale schotel voor twee personen. Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zoe
29 April 2023
Keimpe Boersma
27 April 2023

Lekkere sushi, goeie service en akelig snel!

Marc
24 April 2023

Punctueel, vriendelijk, consistente kwaliteit, en bovenal heerlijke sushi👌

Rm
24 April 2023
Esther van Nimwegen
24 April 2023
Samira
23 April 2023

Super lekkere verse sushi!

André zalmstra
22 April 2023

Heerlijk gegeten

Christi Sprangh
16 April 2023

Voor het eerst een pokebowl mix besteld. Zalig!

marrit
15 April 2023
Elske
14 April 2023

Altijd top!

Moniek
13 April 2023

Altijd vers en heerlijk eten. Bezorgtijden ook biven verwachting, ook bij grote bestellingen.

Saphira
12 April 2023

Vanwege de afstand kunnen we niet laten bezorgen dus halen wij de bestelling altijd af. En deze vrouw is elke keer zooo lief! Het eten is ook perfect altijd. Als we zin hebben in sushi gaan we daarom altijd naar Sushi house!

Steijn Wijbenga
11 April 2023
M. Stienstra
11 April 2023

Zeer goede sushi, de vis was goed vers en alles leek vers bereid. Één klein verbeterpunt is de saus of de rol met geflambeerde zalm. Dit mag iets minder anders overheerst het.

Esther
10 April 2023

Bestel meestal de herfstbox, altijd super vers en lekker, snelle service, super vriendelijke bezorgers en altijd gratis extraatjes van de zaak! Top zaak. Ga zo door toppers

Denise
10 April 2023

Was top we gaan gauw weer bestellen! Goede kwaliteit sushi! Houd het zo!

Anna
10 April 2023

Heerlijke verse sushi met grote stukken vis erin. Zelfs extra sushi ontvangen :). Bezorging was mooi op tijd!! We gaan hier zeker weer bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L
10 April 2023

De kwaliteit is achteruit gegaan de afgelopen tijd. Kleinere porties, hogere prijzen en niet dezelfde kwaliteit en smaak als voorheen. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
8 April 2023

Heerlijk als altijd, voor een eerlijke prijs. Bezorging was super snel, binnen 20 minuten.

Ana
7 April 2023
Leij
7 April 2023

Altijd vers en lekker

Sietze Kielstra
4 April 2023

Wederom perfecte smaken gecombineerd in verschillende gerechten, mijn complimenten!

D.J.Q. Leito
3 April 2023

Tevergeefs iets te snel gesneden sushi, verder lekker!

Petra
2 April 2023

Altijd goed en altijd op de gevraagde tijd bij mij thuis bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Des
1 April 2023

Heerlijke sushi! 1 klein minpuntje: te veel saus over de dragon roll waardoor de rol aan de onderkant bleef plakken

Keimpe Boersma
1 April 2023

Altijd goed, lekker eten en op tijd bezorgd

R.H.
1 April 2023

Altijd super goed!

D.J.Q. Leito
27 MĂ€rz 2023

Dank u.

Efde
27 MĂ€rz 2023
Y
27 MĂ€rz 2023

An extra quick delivery, consistently good sushi ! Thank you!

Gretha scheenstra
25 MĂ€rz 2023

Altijd heerlijk

Irene
25 MĂ€rz 2023
Wieger Van Der Weerdt
25 MĂ€rz 2023
M
24 MĂ€rz 2023

Heeeeeeerlijk gegeten en snelle bezorging! Top!

D.J.Q.
19 MĂ€rz 2023

Great! Dank u.

Gihan
19 MĂ€rz 2023

Lekker eten!

Jam
18 MĂ€rz 2023

Fucking lekker man yay

Jaw
17 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk!

Anoniem
16 MĂ€rz 2023

Dikke 10!!!

Esther
14 MĂ€rz 2023

Al meerdere keren de herfstbox besteld! Enorm goeie kwaliteit sushi , vers en enorm smaakvol! Ga zo door.

M.
14 MĂ€rz 2023
Danny
14 MĂ€rz 2023

Ik weet niet hoe maar de laatste keer stonden ze binnen 14 minuten aan mijn voordeur. Ook nog lekker, trouwens.

John Visser
13 MĂ€rz 2023

Wij waren weer erg tevreden over het eten .

Elly
12 MĂ€rz 2023

De Poké bowl was op tijd klaar en erg lekker!

J tiesnitsch
10 MĂ€rz 2023

Top zelfs bezorgd in de sneeuw. Eten goed zoals altijd vaste prik voor mij

TD
10 MĂ€rz 2023

Prima sushi, smaak en variëteit ruim voldoende. Vooral erg vers. Zeer smakelijk!

Karin
7 MĂ€rz 2023

Mooi opgemaakt, smaakte heerlijk, gratis blikje fanta erbij,

Marijke Heeringa
6 MĂ€rz 2023

Het eten was gisteren echt heel heel heel lekker voor herhaling vatbaar en de bezorger ook heel vriendelijk heel goed eten hebben jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T
5 MĂ€rz 2023
Anko
5 MĂ€rz 2023

Zoals altijd super lekker. Bezorgen altijd op tijd en met vriendelijke bezorgers, nu zelf eerder als afgesproken.

Mariska
4 MĂ€rz 2023
Mike
4 MĂ€rz 2023
Steijn Wijbenga
3 MĂ€rz 2023
Ainara
28 Februar 2023
Wendy Kruijer
28 Februar 2023

Heerlijk! Alles was heel goed.

Reka hamstra
28 Februar 2023

Altijd heerlijke sushi en lieve mensen!

J. Visser
26 Februar 2023

Wij bestellen vast en zeker vaker.Eten was erg smakelijk 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Oostenbrug
26 Februar 2023
Van der Meulen
26 Februar 2023

Goede suhsi. Lekker vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sharony
26 Februar 2023

Bezorging was precies optijd en de sushi was erg lekker en we hebben ervan genoten :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rico
21 Februar 2023

Toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zwaan
19 Februar 2023
jansen
19 Februar 2023

zeer goed en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.J.Q. Leito
19 Februar 2023

Super, dank u.

M
19 Februar 2023

Lekker!

Feenstra
18 Februar 2023

Eten keurig verpakt en op tijd bezorgd, top!

Manojkumar
17 Februar 2023

Lekker sushi and fast delivery

Sil
17 Februar 2023

De bezorger kwam heel netjes en beleefd over en was mooi op tijd en het eten was heel mooi gemaakt en was erg lekker alleen kwam ik in een stukje sushi een klijn stukje plastic tegen maar voor de rest was alles helemaal goed en ik kom zeker nog eens bij jullie wat bestellen.

Vera verkaik
15 Februar 2023
J Bos
14 Februar 2023

Heerlijke verse sushi. Smaakte prima en alles stond op de afgesproken tijd klaar. De loempia's werden nog gefrituurd en waren lekker warm.

Marcel
13 Februar 2023

Cheap, fast and the most important - delicious! The only small thing, I would use your own wasabi, because theirs is a little bit dried, but for me doesnt metter. StroniƂy recommend!!!

Zwaan
12 Februar 2023
Frits
12 Februar 2023

Heerlijke verse sushi

Edith
11 Februar 2023

Onze bestelling was niet compleet Bij bellen met Sushi House heb ik mijn nummer achtergelaten maar werd niet terug gebeld

Grieteke
11 Februar 2023

Snel, compleet en heerlijk!

Ulhaq
11 Februar 2023
Tamara
10 Februar 2023

Altijd op tijd klaar met afhalen en kwaliteit is altijd goed!

Nikolaj
9 Februar 2023

Heel vers en heerlijk zoals altijd. Bezorger was er ook heel snel bij en ook zeer vriendelijk. Jullie zijn mijn favoriete sushiplek van Leeuwarden geworden.

Rowan M
6 Februar 2023

Wij bestellen zeker 2 keer per maand bij Sushi House en het is altijd heerlijk, echter was het vandaag nog beter als anders! Alles was super vers, de garnaal sushi was nog warm; top kwaliteit. De beste in Leeuwarden en omstreken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben
5 Februar 2023
Rezan Ibrahim
5 Februar 2023

Super lekker en op tijd Ze zijn akkoord met alle opmerkingen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bregt wielinga
5 Februar 2023

Al een paar keer hier besteld. Verschillende zaken geprobeerd maar dit is het allerbeste adres voor sushi. Nooit meer ergens anders dan hier !!!!!

Rdh
5 Februar 2023

Uitstekend.

D.J.Q. Leito
4 Februar 2023

Uitstekend! Dank u wel.

Houssam
4 Februar 2023

-

Laura
3 Februar 2023

Super kwaliteit sushi!

Ronald
3 Februar 2023

Heerlijke sushi, prima kwaliteit en snel bezorgd. Lekker vers en een erg aardige bezorger. We gaan hier vaker bestellen!

D.J.Q. Leito
3 Februar 2023

Top! Nogmaals complimenten.

Miriam
1 Februar 2023

Top! Bezorger was er snel en het eten was lekker.

Gretha scheenstra
30 Januar 2023

Het was weer genieten

Jan
30 Januar 2023
Johan
29 Januar 2023

De pokebowls zijn helaas niet zo goed als een jaar geleden. Kleiner, geen wasabi mayonaise en minder van alles.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lydia
29 Januar 2023

Erg lekkere sushi! Snelle bezorging en goede kwaliteit. Wat ik wel erg jammer vond is dat op de gefrituurde garnalen sushi rol geen saus zat. Bij eerdere bestellingen zat er wel saus op.

Anoniem
29 Januar 2023
Henrica
29 Januar 2023

Altijd goed, zo ook nu weer!

Smidt
27 Januar 2023

Lekkerste sushi

Anneke
24 Januar 2023

Heerlijk, mooi op tijd, goeie prijs kwaliteit verhouding

Melvin
24 Januar 2023
Lydia
23 Januar 2023
Cora Matthijs
22 Januar 2023

De sushi of saus wat erop gaat is flink pittig. Dit was eerder niet zo en daardoor lijkt het voor mij allemaal een beetje op elkaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
21 Januar 2023

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sophie
19 Januar 2023

Heerlijk verse sushi. Prijs kwaliteit top !

Annelies
19 Januar 2023

Dit is al de tweede keer deze week dat ik de winterbox heb besteld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet in zo’n lange tijd zulke goeie sushi heb gehad. Echt fantastisch!!

D.J.Q. Leito
19 Januar 2023

Complimenten aan het huis.

Ben
19 Januar 2023
Sylvia Pieters
16 Januar 2023

We hebben heerlijk gegeten, goede prijs goede kwaliteit. Eten werd mooi optijd bezorgd. Zeker aan te raden. En gaan absoluut nog eens bestellen
.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iustina
15 Januar 2023
Aukje
13 Januar 2023

Heerlijke sushi

Elske
12 Januar 2023
Justin
10 Januar 2023

Super lekkere sushi, en daarnaast goede prijs daarvoor. Ook is het personeel super klantvriendelijk.

Jessica
8 Januar 2023
Romano Dwars
8 Januar 2023

Ik heb wel eens beter gehad

Sandra de Boer
7 Januar 2023

Altijd goed!! Heerlijke sushi

Flore
7 Januar 2023
C.
4 Januar 2023

Freshly made, tasty sushi! Delivered right on time. We will order again.

Angéla Hamstra
3 Januar 2023

âžĄïž1ïžâƒŁ0ïžâƒŁâŹ…ïž

Maria
2 Januar 2023
Petra Langedijk
2 Januar 2023

Heerlijke verse sushi

Amber
1 Januar 2022
Anoniem
31 Dezember 2022

Lekkere sushi zoals altijd. Bezorging op gevraagde tijd. Vriendelijke bezorger

GA
31 Dezember 2022

Top

Lisanne
28 Dezember 2022

Super kerst gehad met dank aan Sushi House!

Peter Pijman
27 Dezember 2022
An Dikkeboom
26 Dezember 2022

Super heerlijk top verzorgd en top bezorgd helemaal fijn bedankt

Martin
24 Dezember 2022
FP
23 Dezember 2022

Als ik nu elke keer een beoordeling moet geven bij elke bestelling die ik doe, dan wordt straks erg inzichtelijk dat ik met grote regelmaat van jullie diensten geniet 😬