Reviews from Sushi House Leeuwarden

Recent reviews

5.0
D.J.Q. Leito
27 March 2023

Dank u.

Efde
27 March 2023
Y
27 March 2023

An extra quick delivery, consistently good sushi ! Thank you!

Gretha scheenstra
25 March 2023

Altijd heerlijk

Irene
25 March 2023
Wieger Van Der Weerdt
25 March 2023
M
24 March 2023

Heeeeeeerlijk gegeten en snelle bezorging! Top!

D.J.Q.
19 March 2023

Great! Dank u.

Gihan
19 March 2023

Lekker eten!

Jam
18 March 2023

Fucking lekker man yay

Jaw
17 March 2023

Het was heerlijk!

Anoniem
16 March 2023

Dikke 10!!!

Esther
14 March 2023

Al meerdere keren de herfstbox besteld! Enorm goeie kwaliteit sushi , vers en enorm smaakvol! Ga zo door.

M.
14 March 2023
Danny
14 March 2023

Ik weet niet hoe maar de laatste keer stonden ze binnen 14 minuten aan mijn voordeur. Ook nog lekker, trouwens.

John Visser
13 March 2023

Wij waren weer erg tevreden over het eten .

Elly
12 March 2023

De Poké bowl was op tijd klaar en erg lekker!

J tiesnitsch
10 March 2023

Top zelfs bezorgd in de sneeuw. Eten goed zoals altijd vaste prik voor mij

TD
10 March 2023

Prima sushi, smaak en variëteit ruim voldoende. Vooral erg vers. Zeer smakelijk!

Karin
7 March 2023

Mooi opgemaakt, smaakte heerlijk, gratis blikje fanta erbij,

Marijke Heeringa
6 March 2023

Het eten was gisteren echt heel heel heel lekker voor herhaling vatbaar en de bezorger ook heel vriendelijk heel goed eten hebben jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
5 March 2023
Anko
5 March 2023

Zoals altijd super lekker. Bezorgen altijd op tijd en met vriendelijke bezorgers, nu zelf eerder als afgesproken.

Mariska
4 March 2023
Mike
4 March 2023
Steijn Wijbenga
3 March 2023
Ainara
28 February 2023
Wendy Kruijer
28 February 2023

Heerlijk! Alles was heel goed.

Reka hamstra
28 February 2023

Altijd heerlijke sushi en lieve mensen!

J. Visser
26 February 2023

Wij bestellen vast en zeker vaker.Eten was erg smakelijk 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oostenbrug
26 February 2023
Van der Meulen
26 February 2023

Goede suhsi. Lekker vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sharony
26 February 2023

Bezorging was precies optijd en de sushi was erg lekker en we hebben ervan genoten :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rico
21 February 2023

Toppie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zwaan
19 February 2023
jansen
19 February 2023

zeer goed en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.J.Q. Leito
19 February 2023

Super, dank u.

M
19 February 2023

Lekker!

Feenstra
18 February 2023

Eten keurig verpakt en op tijd bezorgd, top!

Manojkumar
17 February 2023

Lekker sushi and fast delivery

Sil
17 February 2023

De bezorger kwam heel netjes en beleefd over en was mooi op tijd en het eten was heel mooi gemaakt en was erg lekker alleen kwam ik in een stukje sushi een klijn stukje plastic tegen maar voor de rest was alles helemaal goed en ik kom zeker nog eens bij jullie wat bestellen.

Vera verkaik
15 February 2023
J Bos
14 February 2023

Heerlijke verse sushi. Smaakte prima en alles stond op de afgesproken tijd klaar. De loempia's werden nog gefrituurd en waren lekker warm.

Marcel
13 February 2023

Cheap, fast and the most important - delicious! The only small thing, I would use your own wasabi, because theirs is a little bit dried, but for me doesnt metter. Stroniły recommend!!!

Zwaan
12 February 2023
Frits
12 February 2023

Heerlijke verse sushi

Edith
11 February 2023

Onze bestelling was niet compleet Bij bellen met Sushi House heb ik mijn nummer achtergelaten maar werd niet terug gebeld

Grieteke
11 February 2023

Snel, compleet en heerlijk!

Ulhaq
11 February 2023
Tamara
10 February 2023

Altijd op tijd klaar met afhalen en kwaliteit is altijd goed!

Nikolaj
9 February 2023

Heel vers en heerlijk zoals altijd. Bezorger was er ook heel snel bij en ook zeer vriendelijk. Jullie zijn mijn favoriete sushiplek van Leeuwarden geworden.

Rowan M
6 February 2023

Wij bestellen zeker 2 keer per maand bij Sushi House en het is altijd heerlijk, echter was het vandaag nog beter als anders! Alles was super vers, de garnaal sushi was nog warm; top kwaliteit. De beste in Leeuwarden en omstreken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
5 February 2023
Rezan Ibrahim
5 February 2023

Super lekker en op tijd Ze zijn akkoord met alle opmerkingen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bregt wielinga
5 February 2023

Al een paar keer hier besteld. Verschillende zaken geprobeerd maar dit is het allerbeste adres voor sushi. Nooit meer ergens anders dan hier !!!!!

Rdh
5 February 2023

Uitstekend.

D.J.Q. Leito
4 February 2023

Uitstekend! Dank u wel.

Houssam
4 February 2023

-

Laura
3 February 2023

Super kwaliteit sushi!

Ronald
3 February 2023

Heerlijke sushi, prima kwaliteit en snel bezorgd. Lekker vers en een erg aardige bezorger. We gaan hier vaker bestellen!

D.J.Q. Leito
3 February 2023

Top! Nogmaals complimenten.

Miriam
1 February 2023

Top! Bezorger was er snel en het eten was lekker.

Gretha scheenstra
30 January 2023

Het was weer genieten

Jan
30 January 2023
Johan
29 January 2023

De pokebowls zijn helaas niet zo goed als een jaar geleden. Kleiner, geen wasabi mayonaise en minder van alles.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lydia
29 January 2023

Erg lekkere sushi! Snelle bezorging en goede kwaliteit. Wat ik wel erg jammer vond is dat op de gefrituurde garnalen sushi rol geen saus zat. Bij eerdere bestellingen zat er wel saus op.

Anoniem
29 January 2023
Henrica
29 January 2023

Altijd goed, zo ook nu weer!

Smidt
27 January 2023

Lekkerste sushi

Anneke
24 January 2023

Heerlijk, mooi op tijd, goeie prijs kwaliteit verhouding

Melvin
24 January 2023
Lydia
23 January 2023
Cora Matthijs
22 January 2023

De sushi of saus wat erop gaat is flink pittig. Dit was eerder niet zo en daardoor lijkt het voor mij allemaal een beetje op elkaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
21 January 2023

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sophie
19 January 2023

Heerlijk verse sushi. Prijs kwaliteit top !

Annelies
19 January 2023

Dit is al de tweede keer deze week dat ik de winterbox heb besteld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet in zo’n lange tijd zulke goeie sushi heb gehad. Echt fantastisch!!

D.J.Q. Leito
19 January 2023

Complimenten aan het huis.

Ben
19 January 2023
Sylvia Pieters
16 January 2023

We hebben heerlijk gegeten, goede prijs goede kwaliteit. Eten werd mooi optijd bezorgd. Zeker aan te raden. En gaan absoluut nog eens bestellen….

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iustina
15 January 2023
Aukje
13 January 2023

Heerlijke sushi

Elske
12 January 2023
Justin
10 January 2023

Super lekkere sushi, en daarnaast goede prijs daarvoor. Ook is het personeel super klantvriendelijk.

Jessica
8 January 2023
Romano Dwars
8 January 2023

Ik heb wel eens beter gehad

Sandra de Boer
7 January 2023

Altijd goed!! Heerlijke sushi

Flore
7 January 2023
C.
4 January 2023

Freshly made, tasty sushi! Delivered right on time. We will order again.

Angéla Hamstra
3 January 2023

➡️1️⃣0️⃣⬅️

Maria
2 January 2023
Petra Langedijk
2 January 2023

Heerlijke verse sushi

Amber
1 January 2022
Anoniem
31 December 2022

Lekkere sushi zoals altijd. Bezorging op gevraagde tijd. Vriendelijke bezorger

GA
31 December 2022

Top

Lisanne
28 December 2022

Super kerst gehad met dank aan Sushi House!

Peter Pijman
27 December 2022
An Dikkeboom
26 December 2022

Super heerlijk top verzorgd en top bezorgd helemaal fijn bedankt

Martin
24 December 2022
FP
23 December 2022

Als ik nu elke keer een beoordeling moet geven bij elke bestelling die ik doe, dan wordt straks erg inzichtelijk dat ik met grote regelmaat van jullie diensten geniet 😬

Lies
18 December 2022
Monique
18 December 2022
Stephanie
17 December 2022
Monique
13 December 2022

Snel en goed geleverd. Ik raad het iedereen aan. Erg lekkere sushi

Gido Bamboe
12 December 2022

Voorheen was de pokebowl iets rijker voorzien van avocado’s. Verder top! Was lekker

JWH
11 December 2022

Was weer erg lekker en vers! Volgende keer weer :)

leij
10 December 2022
Lilith
9 December 2022

Snel bezorgd en de lekkerste sushi van Leeuwarden!

Sandra
9 December 2022

Heerlijke sushi!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmeralda
8 December 2022

Heerlijk

Miranda Schoutsen
4 December 2022

Lekkere sushi, volgens afgesproken tijd bezorgd. Alles was naar wens.

Albert
4 December 2022

Heerlijk gegeten

Lotte
2 December 2022

Altijd goede kwaliteit eten en vriendelijk personeel!

V verkaik
2 December 2022

Het was weer heerlijk. Zoals altijd

Chris
1 December 2022

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Rianne de Jong
1 December 2022

De sushi en tamaki waren heerlijk en het was hele goede rijst!

Anne
29 November 2022

Lekker eten zoals altijd.

Ruzan
27 November 2022
Jessica
26 November 2022
D.J.Q. Leito
26 November 2022

Top kwaliteit! Dank u.

Rezan I
25 November 2022

Was heerlijk en fresh op tijd

Anoniem
24 November 2022
Edwin
22 November 2022
Rico
22 November 2022

Super netjes de kip in kleinere stukken gesneden door de poke bowl & verse groentes en fijne service met een glimlach. Tot de volgende.

Smidt
20 November 2022
Anna Hofman
19 November 2022

Heerlijke sushi en vlotte bezorging

Boersma
19 November 2022

Top, heerlijk en ziet er zo feestelijk uit!!

Nynke
19 November 2022

Beste sushi van Leeuwarden

Brouwer
19 November 2022

Weer bedankt voor het heerlijke eten, tot snel

Rico
18 November 2022
.
18 November 2022
Maja
16 November 2022

Sushi was redelijk.. De bezorging was dermate slecht en ben ik niet over te spreken. 20 minuten later dan aangegeven word het bezorgd. Van te voren duidelijk aangegeven dat het aan de deur mocht worden opgehangen Maar het lag in de tuin achter het tuinhekje!! Op de grond (regen natte grond en slakken) kan de camera beelden terug zien. Slecht!! Dit is geen service sushi house doe hier iets aan.

Rico
14 November 2022

Heerlijk!!!

Johny
13 November 2022

Zoals altijd heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gretha
12 November 2022

Het was weer super lekker

Monique
10 November 2022
Mandy
5 November 2022

Wij bestellen iedere week sushi. Eerst wisselde we af maar nu al maandenlang alleen maar bij jullie. Topservice en heerlijke sushi.

Darshinique
3 November 2022
Nathalie
2 November 2022

Smaak helaas niet helemaal zoals ik gewend ben van Sushi house. Rijst had een andere smaak en proefde algeheel wat anders dan anders. Hoop de volgende keer weer op de verrukkelijke sushi zoals normaal! :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rico
2 November 2022

Uitstekend

Nvt
2 November 2022
D
30 October 2022

Er waren wat dingen mis met de pokebowl, maar dit is netjes afgehandeld en we kregen nieuwe pokebowls en een blikje drinken! Hele aardige bezorger ook

Houssam
29 October 2022
Wendy
28 October 2022
Alkema
27 October 2022

Al even niet besteld maar zeer tevreden met de kwaliteit en snelheid die nog steeds wordt geleverd!

.
25 October 2022

Snelle bezorging en heerlijke poke bowl

Ilse
25 October 2022

Heerlijk en super snel bezorgd, top!

R
24 October 2022
Tamara
24 October 2022

Helaas voor de 2de keer dat het tegen viel. Harde stukje in de kip sushi en de zalm en tonijn maki smaakte niet echt lekker. Net of het niet vers meer was. Normaal gesproken zeer te vrede maar deze keer helaas niet.

Harma
24 October 2022

Snel, lekker en precies genoeg.

SV
24 October 2022
Soebedar
23 October 2022
Gea
23 October 2022

Heerlijke sushi en snel klaar om op te halen. Vriendelijk personeel ook.

Anoniem
23 October 2022

Altijd heerlijk en goed op smaak! Als ik iets moet noemen is dat de sushi een beetje uit elkaar viel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben Postma
23 October 2022

Zeer lekker nr. 77 herfstbox en snackbox 44. Echter het drinken als extra waren ze vergeten mee te geven. Enfin het eten was TOP!!

L. Wijnsma
23 October 2022

Het eten was weer heerlijk en een vriendelijke bezorgster.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rico
23 October 2022

Top

Anne
23 October 2022

Zoals altijd, erg lekker.

TamMer
22 October 2022

Snelle service, alleen was de sushi niet vers en fris meer, zelfs droog. Jammer want je betaald er wel voor.

Gea
22 October 2022

Chapeau!!! Voor jullie allemaal 👌 Weer genoten gister,,,Hemels gegeten 😋🙏 ga zo door!!! Alleen sushi blijven maken dan behoudt je kwaliteit 👍

Rico
21 October 2022
Sarah
17 October 2022
M
17 October 2022

10 minuten te vroeg bezorgd XD Eten was prima!

Zeilstra
16 October 2022
R
16 October 2022
Leeuwarden63
16 October 2022
Miranda
15 October 2022

Heel goed dat je in het kader van ‘no waist’ kunt aangeven of je bijvoorbeeld wel/geen stokjes/sojasaus ed wilt, top! De sushi is heerlijk!

Jos
15 October 2022

Duurde een uur maar was ook pas rond etenstijd besteld, dus ook wel begrijpelijk. Pokebowl was heerlijk

Hidde
15 October 2022

Heeerlijke sushi, lekker vers ook!

K
14 October 2022

Als je goede sushi zoekt, moet je hier zijn. Zelf heb ik al meerdere keren besteld hier en ben ik nog nooit teleurgesteld. Bezorging is ook altijd precies op tijd.

J.
14 October 2022

Lekkerste sushi van Leeuwarden!

Anne
13 October 2022

Saus van de pokebowl vergeten en vandaag bij een andere bestelling wederom de verkeerde saus geleverd en maar 1 sojasaus voor 2 personen. Verder lekker eten en snel bezorgd, maar dit is wel wat slordig

Fari
13 October 2022

Als we sushi eten dan is het hier. Altijd super lekker 😋

Rico
12 October 2022

Bedankt voor het lekkere eten en de goede service.

Rico
10 October 2022

Je hoeft maar te vragen en het wordt geregeld. Bedankt voor de goede service en heerlijke eten. Stabiele kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tan Nguyen
10 October 2022

Altijd lekker en vriendelijk 👍👍👍👍😋😋😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elena
9 October 2022
Lolo
9 October 2022

Heeeeeeerlijk!!!!👌😍

Jeroen Beek
8 October 2022

Was weer top!

Lise
8 October 2022
Suzanne
7 October 2022

Heerlijke, verse en luxe sushi!

Brouwer
7 October 2022

Altijd een snelle levering, alles netjes verpakt en erg vers. De sushi was weer verrukkelijk

Sandra
6 October 2022

Heerlijke sushi makkelijk te bestellen en altijd vriendelijk te woord gestaan als ik het eten ophaal

Suzanne
6 October 2022

Heerlijke sushi met super verse vis! Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Eerste keer besteld, maar gaan we zeker vaker doen!

Rico
5 October 2022

Uitstekend

Manon
4 October 2022

Normaal erg tevreden maar nu smaakte de zalm erg zuur en de rijst zaten er harde korrels tussen. De garnalen waren ook niet helemaal goed gefrituurd, deze waren nog slap en glibberig. Bezorging was vriendelijk zoals altijd en keurig op tijd!

Meike Boukens
4 October 2022

Was een grote portie (poke bowl) zeker niet zuinig geweest met de kip. De rijst was wat taai.. Wat me tegen viel was dat er een botje in de kip zat. En dat ik specifiek had aangegeven (button tegen verspilling) geen stokjes er bij te willen. Die ik dan toch krijg. Dus al met al bestel ik volgende keer toch niet weer hier.

Rico
3 October 2022

Gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

petra
2 October 2022
Myrthe
2 October 2022

Was heerlijk!

Klaver
1 October 2022

Heerlijke sushi!

Amalia
1 October 2022
Van der Veen
30 September 2022

Mag voor 3 personen wel wat extra wasabi bij verder was het overheerlijk

Diana
29 September 2022

Beste Sushi van Leeuwarden! Vers en heerlijk van smaak.

Gretha
29 September 2022

Het was weer super. Heerlijk gegeten

Rico
29 September 2022
Lolo
28 September 2022
Marijke
27 September 2022

We vonden de nietjes wel wat een bijzondere keuze. Misschien goed om hier een alternatief voor te zoeken of in ieder geval wat minder te gebruiken.

j. h.
25 September 2022

Superlekker en ook precies op tijd gebracht.

Rico
24 September 2022
Joey r
24 September 2022
A
19 September 2022
Rico
19 September 2022
Rico
18 September 2022

Echt altijd goed en altijd de zelfde (top) kwaliteit! Een echte aanrader deze zaak.

K
17 September 2022

Heb hier al meerdere keren besteld, altijd lekker en snelle bezorging.

Klomp
17 September 2022

Heerlijk en super vers eten

John
16 September 2022

Geen opmerkingen nodig, was uitstekend!

Aron Bouwhuis
12 September 2022

Altijd heerlijk, super snel en vers! Al maanden vaste klant.

Boersma
12 September 2022

Heerlijke sushi’s, schotel zag er prachtig uit! Snelle service!

Lolo
10 September 2022
Ger
10 September 2022

Het was erg lekker 😋

Rico
9 September 2022

Het was echt weer super lekker en goed verzorgd. Bij deze zaak worden je opmerkingen wel gelezen, waarvoor dank! Ook een vriendelijke bezorge. Tot de volgende!

Heerlijk en super snel
8 September 2022

Aanrader

Priscilla dompeling
6 September 2022

Is de lekkerste sushi 🍣

Rico
6 September 2022

Goed naar de opmerkingen gekeken en super lekker gegeten, dank!!!

Verkaik
4 September 2022

Lekker eten. Vrij constante qualiteit. Aardig personeel. Word er altijd warm ontvangen.

Brouwer
4 September 2022

Het was weer heerlijk

Margo
3 September 2022

Was weer top!

Harold
3 September 2022

Zoals altijd top eten en snelle levering!

Rico
2 September 2022

Gewoon goed, gewoon lekker en goede service.

symon Smidt
2 September 2022
Anne
26 August 2022

2e keer besteld, net als vorige keer uitstekend. Heerlijke gefrituurde garnalensushi, o.a.

Liza de gier-otter
24 August 2022

De Sushi was weer van fantastisch

Rico
21 August 2022

Gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kateryna
20 August 2022
Anton Hummel
18 August 2022

Gewoon alles goed. Snel bezorgd en zeer lekker !

Dieuwke
18 August 2022

Heerlijk gegeten en de optie van bezorging zsm was echt zsm!

Nynke
18 August 2022
Geertje van der Ploeg
17 August 2022

Zoals altijd: heerlijk heerlijk heerlijk! Een dikke 10!

B. Veenstra
16 August 2022
Yolanda
16 August 2022
Ida Wetting
15 August 2022

Een lust voor het oog en erg lekker. Precies op tijd klaar. Supervriendelijk ontvangen en behandeld. Aanrader!!!

Mathieu
12 August 2022

Toppers! Had n kleine opmerking en werd subliem hersteld! Super happy again

Juud
12 August 2022

Zo lekker! Gesmikkeld en bezorging exact op tijd

Janine
12 August 2022
Mars
10 August 2022
Boonstra
9 August 2022

Vanavond smaakvol gegeten van de zomerbox. Niks op aan te merken👌

Hoekstra
9 August 2022

Heerlijke sushi voor prima prijs. Geen ervaring met bezorging, maar afhalen is altijd goed en op afgesproken tijd klaar.

F
8 August 2022

Bezorging was top! De sushi was ook lekker, alleen de zalm was niet echt heel smakelijk.

Mathieu
8 August 2022

Zo lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José
7 August 2022

Altijd goede kwaliteit sushi, goede service en op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dusty
6 August 2022

Heerlijk! Kwalitatieve sushi&saté met gezonde nasmaak. Box D doet zeker niet tekort, prijs-kwaliteit-verhouding goed in balans. (Ps: Wees niet zuinig met de wasabi.)

Rein Hofman
31 July 2022

Top als altijd😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tam
31 July 2022

Weer heerlijk gegeten. Opmerkingen worden gelezen. Aangegeven dat ik geen zeewier hoefde en kreeg er lekker komkommer voor in de plaats. En de bezorging is super! 25min na m’n bestelling staat er al iemand voor de deur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fari
29 July 2022

Altijd goed kwaliteit en vriendelijk 👍

X
27 July 2022

Qua smaak is er niks op aan te merken, prijs kwaliteit verhouding is goed. Smaak is ook wel oke, heb wel eens betere gehad maar mag niet klagen. Het enige wat ik een beetje jammer vond is dat er enorm grote en ongelijke stukken tonijn/zalm in de sushi waren verwerkt. Hierdoor was die sushi niet echt lekker. Bezorging was echt stipt op tijd (besteld op een dinsdag)👍

Sinia
26 July 2022
Kapali
25 July 2022

Goeie hoeveelheid en snelle bezorging, voldeed aan de verwachtingen!

Mandy
25 July 2022

De sushi was weer heerlijk! Ook mijn opmerking werd gelezen dus al met al een topservice! We bestelling niet voor niks bijna iedere week bij jullie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
25 July 2022
Eva
24 July 2022
Ronald
23 July 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd, prima service. En heel handig: je kunt nu ook aangeven dat je geen eetstokjes erbij hoeft, als je de la nog hebt vol liggen. Samen tegen verspilling!

Rein Hofman
23 July 2022

Top, zoals altijd👍

Nynke
22 July 2022
Sandra
21 July 2022

Heerlijk pokebolw gegeten!😀

Johnny
21 July 2022

Heerlijke sushi gehad! Dit is toch wel onze favoriet om sushi te bestellen! Volgende keer weer!

Anne
21 July 2022

We zijn geen sushi-kenners, maar deze 1e gok pakte goed uit. Gevarieerde zomerbox met extra tonijnsashimi waren uitstekend. Verse zalm en tonijn. Voor herhaling vatbaar.

Cora Matthijs
18 July 2022

Veel keuze en leuke betaalbare boxen. Sushi zoals altijd vers en heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy van Eijden
16 July 2022

Altijd heerlijk!

Klaver
15 July 2022

Heerlijke verse Sushi, prima op tijd geleverd!

Kaz Kooistra
12 July 2022

Erg lekker en 20 minuten eerder bezorgd dan eerst was gedacht. (Volgens de aangegeven schatting)

Kai
12 July 2022

We hebben sushi laten bezorgen op kantoor en het was heerlijk. Super vers en we kregen ook nog extra producten erbij. Alles ook keurig snel bezorgt ook nog eens voor de bezorgtijden! Top!

Heidi
9 July 2022

Heerlijke sushi, echt een aanrader!! We kregen alleen gewone cola ipv de bestelde zero. 😊

Margo
8 July 2022

Altijd lekker en op tijd! Aanrader!

Leij
8 July 2022

Lekker eten en als ik het ophaal word ik vriendelijk te woord gestaan

Francisca
7 July 2022

Het was heerlijk 🥰

Martine Adema
7 July 2022

Verrukkelijk!

Martine Adema
7 July 2022

Erg lekker!!!

Jenny
7 July 2022

Precies op tijd, de warme gerechten waren ook warm en de sushi was heerlijk ♥️

Timo Lewerissa
5 July 2022

Altijd lekker!

Henk
3 July 2022

Sushi perfect, yakitori niet goed doorbakken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

HK
3 July 2022
Hiemstra
3 July 2022

Topsushi ! En leuke extra erbij gehad vanwege de order waarde. Erg tof.

Gretha
2 July 2022

Altijd heerlijk

Lars
30 June 2022

Helemaal goed. Heerlijke sushi!! En snel geleverd met vaak een extraatje!!

Marijke
30 June 2022

Heerlijke sushi. Lieve mensen, ik zou zeggen, bestellen!!!

A
29 June 2022

Heerlijk! En dat voor geen sushi fan :)

Manon
27 June 2022

Super snelle bezorging en heerlijke sushi! Keep up the good work!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rowan
26 June 2022

Heerlijk verse sushi als altijd, snel bezorgd ook!

Niels de Vries
25 June 2022

Was sneller bezorgd dan verwacht en de sushi had veel verschillende verse smaken!

Sonja Oosterdijk
24 June 2022

Hele vriendelijke bezorger, prima sushi!

Marga
22 June 2022

Bestelling om 17:03 gedaan, kwam al om 17:20! Geweldig, ‘ smaakte goed

Y. Niv
21 June 2022

Consistently good!

Lars
20 June 2022

Met afstand de beste sushi in Leeuwarden. Vers, fris en smakelijk! Niet van die dunne plakjes sashimi of kleine stukjes vis, maar goedgevulde rolls en lekkere dikke plakken verse sashimi. De bezorger is altijd uiterst vriendelijk en het eten staat altijd snel voor de deur. Heb hier nu een keer of 10 besteld en ga nergens anders meer bestellen. Absolute aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
20 June 2022

Altijd goed!!! Nooit tegengevallen

Sjoerd Prins
19 June 2022

Snel, vriendelijk, goed eten voor een hele goede prijs.

De Jong
19 June 2022

Geen opmerkingen. Het eten was heerlijk, vers en nog warm. En op tijd bezorgd. Krijgt zelfs en melding dat je eten onderweg is.

Lianne
18 June 2022

Altijd een goede keuze! Lekkere sushi en snelle bezorging

Diana
18 June 2022

Zoals altijd, heerlijke sushi. Vers, flink gevuld en super van smaak! Beste takeaway sushi van Leeuwarden

Gretha
18 June 2022

Altijd heerlijk

Hein
18 June 2022

Heerlijk! Heel vers. Smelt op je tong.

Lolo
13 June 2022

De lekkerste sushi van leeuwarden!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nynke
11 June 2022