Avaliações de Sushi House Leeuwarden

Avaliações recentes

5.0
Ruzan
27 novembro 2022
Jessica
26 novembro 2022
D.J.Q. Leito
26 novembro 2022

Top kwaliteit! Dank u.

Rezan I
25 novembro 2022

Was heerlijk en fresh op tijd

Anoniem
24 novembro 2022
Edwin
22 novembro 2022
Rico
22 novembro 2022

Super netjes de kip in kleinere stukken gesneden door de poke bowl & verse groentes en fijne service met een glimlach. Tot de volgende.

Smidt
20 novembro 2022
Anna Hofman
19 novembro 2022

Heerlijke sushi en vlotte bezorging

Boersma
19 novembro 2022

Top, heerlijk en ziet er zo feestelijk uit!!

Nynke
19 novembro 2022

Beste sushi van Leeuwarden

Brouwer
19 novembro 2022

Weer bedankt voor het heerlijke eten, tot snel

Rico
18 novembro 2022
.
18 novembro 2022
Maja
16 novembro 2022

Sushi was redelijk.. De bezorging was dermate slecht en ben ik niet over te spreken. 20 minuten later dan aangegeven word het bezorgd. Van te voren duidelijk aangegeven dat het aan de deur mocht worden opgehangen Maar het lag in de tuin achter het tuinhekje!! Op de grond (regen natte grond en slakken) kan de camera beelden terug zien. Slecht!! Dit is geen service sushi house doe hier iets aan.

Rico
14 novembro 2022

Heerlijk!!!

Johny
13 novembro 2022

Zoals altijd heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gretha
12 novembro 2022

Het was weer super lekker

Monique
10 novembro 2022
Mandy
5 novembro 2022

Wij bestellen iedere week sushi. Eerst wisselde we af maar nu al maandenlang alleen maar bij jullie. Topservice en heerlijke sushi.

Darshinique
3 novembro 2022
Nathalie
2 novembro 2022

Smaak helaas niet helemaal zoals ik gewend ben van Sushi house. Rijst had een andere smaak en proefde algeheel wat anders dan anders. Hoop de volgende keer weer op de verrukkelijke sushi zoals normaal! :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rico
2 novembro 2022

Uitstekend

Nvt
2 novembro 2022
D
30 outubro 2022

Er waren wat dingen mis met de pokebowl, maar dit is netjes afgehandeld en we kregen nieuwe pokebowls en een blikje drinken! Hele aardige bezorger ook

Houssam
29 outubro 2022
Wendy
28 outubro 2022
Alkema
27 outubro 2022

Al even niet besteld maar zeer tevreden met de kwaliteit en snelheid die nog steeds wordt geleverd!

.
25 outubro 2022

Snelle bezorging en heerlijke poke bowl

Ilse
25 outubro 2022

Heerlijk en super snel bezorgd, top!

R
24 outubro 2022
Tamara
24 outubro 2022

Helaas voor de 2de keer dat het tegen viel. Harde stukje in de kip sushi en de zalm en tonijn maki smaakte niet echt lekker. Net of het niet vers meer was. Normaal gesproken zeer te vrede maar deze keer helaas niet.

Harma
24 outubro 2022

Snel, lekker en precies genoeg.

SV
24 outubro 2022
Soebedar
23 outubro 2022
Gea
23 outubro 2022

Heerlijke sushi en snel klaar om op te halen. Vriendelijk personeel ook.

Anoniem
23 outubro 2022

Altijd heerlijk en goed op smaak! Als ik iets moet noemen is dat de sushi een beetje uit elkaar viel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben Postma
23 outubro 2022

Zeer lekker nr. 77 herfstbox en snackbox 44. Echter het drinken als extra waren ze vergeten mee te geven. Enfin het eten was TOP!!

L. Wijnsma
23 outubro 2022

Het eten was weer heerlijk en een vriendelijke bezorgster.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rico
23 outubro 2022

Top

Anne
23 outubro 2022

Zoals altijd, erg lekker.

TamMer
22 outubro 2022

Snelle service, alleen was de sushi niet vers en fris meer, zelfs droog. Jammer want je betaald er wel voor.

Gea
22 outubro 2022

Chapeau!!! Voor jullie allemaal 👌 Weer genoten gister,,,Hemels gegeten 😋🙏 ga zo door!!! Alleen sushi blijven maken dan behoudt je kwaliteit 👍

Rico
21 outubro 2022
Sarah
17 outubro 2022
M
17 outubro 2022

10 minuten te vroeg bezorgd XD Eten was prima!

Zeilstra
16 outubro 2022
R
16 outubro 2022
Leeuwarden63
16 outubro 2022
Miranda
15 outubro 2022

Heel goed dat je in het kader van ‘no waist’ kunt aangeven of je bijvoorbeeld wel/geen stokjes/sojasaus ed wilt, top! De sushi is heerlijk!

Jos
15 outubro 2022

Duurde een uur maar was ook pas rond etenstijd besteld, dus ook wel begrijpelijk. Pokebowl was heerlijk

Hidde
15 outubro 2022

Heeerlijke sushi, lekker vers ook!

K
14 outubro 2022

Als je goede sushi zoekt, moet je hier zijn. Zelf heb ik al meerdere keren besteld hier en ben ik nog nooit teleurgesteld. Bezorging is ook altijd precies op tijd.

J.
14 outubro 2022

Lekkerste sushi van Leeuwarden!

Anne
13 outubro 2022

Saus van de pokebowl vergeten en vandaag bij een andere bestelling wederom de verkeerde saus geleverd en maar 1 sojasaus voor 2 personen. Verder lekker eten en snel bezorgd, maar dit is wel wat slordig

Fari
13 outubro 2022

Als we sushi eten dan is het hier. Altijd super lekker 😋

Rico
12 outubro 2022

Bedankt voor het lekkere eten en de goede service.

Rico
10 outubro 2022

Je hoeft maar te vragen en het wordt geregeld. Bedankt voor de goede service en heerlijke eten. Stabiele kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tan Nguyen
10 outubro 2022

Altijd lekker en vriendelijk 👍👍👍👍😋😋😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elena
9 outubro 2022
Lolo
9 outubro 2022

Heeeeeeerlijk!!!!👌😍

Jeroen Beek
8 outubro 2022

Was weer top!

Lise
8 outubro 2022
Suzanne
7 outubro 2022

Heerlijke, verse en luxe sushi!

Brouwer
7 outubro 2022

Altijd een snelle levering, alles netjes verpakt en erg vers. De sushi was weer verrukkelijk

Sandra
6 outubro 2022

Heerlijke sushi makkelijk te bestellen en altijd vriendelijk te woord gestaan als ik het eten ophaal

Suzanne
6 outubro 2022

Heerlijke sushi met super verse vis! Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Eerste keer besteld, maar gaan we zeker vaker doen!

Rico
5 outubro 2022

Uitstekend

Manon
4 outubro 2022

Normaal erg tevreden maar nu smaakte de zalm erg zuur en de rijst zaten er harde korrels tussen. De garnalen waren ook niet helemaal goed gefrituurd, deze waren nog slap en glibberig. Bezorging was vriendelijk zoals altijd en keurig op tijd!

Meike Boukens
4 outubro 2022

Was een grote portie (poke bowl) zeker niet zuinig geweest met de kip. De rijst was wat taai.. Wat me tegen viel was dat er een botje in de kip zat. En dat ik specifiek had aangegeven (button tegen verspilling) geen stokjes er bij te willen. Die ik dan toch krijg. Dus al met al bestel ik volgende keer toch niet weer hier.

Rico
3 outubro 2022

Gewoon goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

petra
2 outubro 2022
Myrthe
2 outubro 2022

Was heerlijk!

Klaver
1 outubro 2022

Heerlijke sushi!

Amalia
1 outubro 2022
Van der Veen
30 setembro 2022

Mag voor 3 personen wel wat extra wasabi bij verder was het overheerlijk

Diana
29 setembro 2022

Beste Sushi van Leeuwarden! Vers en heerlijk van smaak.

Gretha
29 setembro 2022

Het was weer super. Heerlijk gegeten

Rico
29 setembro 2022
Lolo
28 setembro 2022
Marijke
27 setembro 2022

We vonden de nietjes wel wat een bijzondere keuze. Misschien goed om hier een alternatief voor te zoeken of in ieder geval wat minder te gebruiken.

j. h.
25 setembro 2022

Superlekker en ook precies op tijd gebracht.

Rico
24 setembro 2022
Joey r
24 setembro 2022
A
19 setembro 2022
Rico
19 setembro 2022
Rico
18 setembro 2022

Echt altijd goed en altijd de zelfde (top) kwaliteit! Een echte aanrader deze zaak.

K
17 setembro 2022

Heb hier al meerdere keren besteld, altijd lekker en snelle bezorging.

Klomp
17 setembro 2022

Heerlijk en super vers eten

John
16 setembro 2022

Geen opmerkingen nodig, was uitstekend!

Aron Bouwhuis
12 setembro 2022

Altijd heerlijk, super snel en vers! Al maanden vaste klant.

Boersma
12 setembro 2022

Heerlijke sushi’s, schotel zag er prachtig uit! Snelle service!

Lolo
10 setembro 2022
Ger
10 setembro 2022

Het was erg lekker 😋

Rico
9 setembro 2022

Het was echt weer super lekker en goed verzorgd. Bij deze zaak worden je opmerkingen wel gelezen, waarvoor dank! Ook een vriendelijke bezorge. Tot de volgende!

Heerlijk en super snel
8 setembro 2022

Aanrader

Priscilla dompeling
6 setembro 2022

Is de lekkerste sushi 🍣

Rico
6 setembro 2022

Goed naar de opmerkingen gekeken en super lekker gegeten, dank!!!

Verkaik
4 setembro 2022

Lekker eten. Vrij constante qualiteit. Aardig personeel. Word er altijd warm ontvangen.

Brouwer
4 setembro 2022

Het was weer heerlijk

Margo
3 setembro 2022

Was weer top!

Harold
3 setembro 2022

Zoals altijd top eten en snelle levering!

Rico
2 setembro 2022

Gewoon goed, gewoon lekker en goede service.

symon Smidt
2 setembro 2022
Anne
26 agosto 2022

2e keer besteld, net als vorige keer uitstekend. Heerlijke gefrituurde garnalensushi, o.a.

Liza de gier-otter
24 agosto 2022

De Sushi was weer van fantastisch

Rico
21 agosto 2022

Gewoon goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kateryna
20 agosto 2022
Anton Hummel
18 agosto 2022

Gewoon alles goed. Snel bezorgd en zeer lekker !

Dieuwke
18 agosto 2022

Heerlijk gegeten en de optie van bezorging zsm was echt zsm!

Nynke
18 agosto 2022
Geertje van der Ploeg
17 agosto 2022

Zoals altijd: heerlijk heerlijk heerlijk! Een dikke 10!

B. Veenstra
16 agosto 2022
Yolanda
16 agosto 2022
Ida Wetting
15 agosto 2022

Een lust voor het oog en erg lekker. Precies op tijd klaar. Supervriendelijk ontvangen en behandeld. Aanrader!!!

Mathieu
12 agosto 2022

Toppers! Had n kleine opmerking en werd subliem hersteld! Super happy again

Juud
12 agosto 2022

Zo lekker! Gesmikkeld en bezorging exact op tijd

Janine
12 agosto 2022
Mars
10 agosto 2022
Boonstra
9 agosto 2022

Vanavond smaakvol gegeten van de zomerbox. Niks op aan te merken👌

Hoekstra
9 agosto 2022

Heerlijke sushi voor prima prijs. Geen ervaring met bezorging, maar afhalen is altijd goed en op afgesproken tijd klaar.

F
8 agosto 2022

Bezorging was top! De sushi was ook lekker, alleen de zalm was niet echt heel smakelijk.

Mathieu
8 agosto 2022

Zo lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

José
7 agosto 2022

Altijd goede kwaliteit sushi, goede service en op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dusty
6 agosto 2022

Heerlijk! Kwalitatieve sushi&saté met gezonde nasmaak. Box D doet zeker niet tekort, prijs-kwaliteit-verhouding goed in balans. (Ps: Wees niet zuinig met de wasabi.)

Rein Hofman
31 julho 2022

Top als altijd😁

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tam
31 julho 2022

Weer heerlijk gegeten. Opmerkingen worden gelezen. Aangegeven dat ik geen zeewier hoefde en kreeg er lekker komkommer voor in de plaats. En de bezorging is super! 25min na m’n bestelling staat er al iemand voor de deur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fari
29 julho 2022

Altijd goed kwaliteit en vriendelijk 👍

X
27 julho 2022

Qua smaak is er niks op aan te merken, prijs kwaliteit verhouding is goed. Smaak is ook wel oke, heb wel eens betere gehad maar mag niet klagen. Het enige wat ik een beetje jammer vond is dat er enorm grote en ongelijke stukken tonijn/zalm in de sushi waren verwerkt. Hierdoor was die sushi niet echt lekker. Bezorging was echt stipt op tijd (besteld op een dinsdag)👍

Sinia
26 julho 2022
Kapali
25 julho 2022

Goeie hoeveelheid en snelle bezorging, voldeed aan de verwachtingen!

Mandy
25 julho 2022

De sushi was weer heerlijk! Ook mijn opmerking werd gelezen dus al met al een topservice! We bestelling niet voor niks bijna iedere week bij jullie!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
25 julho 2022
Eva
24 julho 2022
Ronald
23 julho 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd, prima service. En heel handig: je kunt nu ook aangeven dat je geen eetstokjes erbij hoeft, als je de la nog hebt vol liggen. Samen tegen verspilling!

Rein Hofman
23 julho 2022

Top, zoals altijd👍

Nynke
22 julho 2022
Sandra
21 julho 2022

Heerlijk pokebolw gegeten!😀

Johnny
21 julho 2022

Heerlijke sushi gehad! Dit is toch wel onze favoriet om sushi te bestellen! Volgende keer weer!

Anne
21 julho 2022

We zijn geen sushi-kenners, maar deze 1e gok pakte goed uit. Gevarieerde zomerbox met extra tonijnsashimi waren uitstekend. Verse zalm en tonijn. Voor herhaling vatbaar.

Cora Matthijs
18 julho 2022

Veel keuze en leuke betaalbare boxen. Sushi zoals altijd vers en heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy van Eijden
16 julho 2022

Altijd heerlijk!

Klaver
15 julho 2022

Heerlijke verse Sushi, prima op tijd geleverd!

Kaz Kooistra
12 julho 2022

Erg lekker en 20 minuten eerder bezorgd dan eerst was gedacht. (Volgens de aangegeven schatting)

Kai
12 julho 2022

We hebben sushi laten bezorgen op kantoor en het was heerlijk. Super vers en we kregen ook nog extra producten erbij. Alles ook keurig snel bezorgt ook nog eens voor de bezorgtijden! Top!

Heidi
9 julho 2022

Heerlijke sushi, echt een aanrader!! We kregen alleen gewone cola ipv de bestelde zero. 😊

Margo
8 julho 2022

Altijd lekker en op tijd! Aanrader!

Leij
8 julho 2022

Lekker eten en als ik het ophaal word ik vriendelijk te woord gestaan

Francisca
7 julho 2022

Het was heerlijk 🥰

Martine Adema
7 julho 2022

Verrukkelijk!

Martine Adema
7 julho 2022

Erg lekker!!!

Jenny
7 julho 2022

Precies op tijd, de warme gerechten waren ook warm en de sushi was heerlijk ♥️

Timo Lewerissa
5 julho 2022

Altijd lekker!

Henk
3 julho 2022

Sushi perfect, yakitori niet goed doorbakken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

HK
3 julho 2022
Hiemstra
3 julho 2022

Topsushi ! En leuke extra erbij gehad vanwege de order waarde. Erg tof.

Gretha
2 julho 2022

Altijd heerlijk

Lars
30 junho 2022

Helemaal goed. Heerlijke sushi!! En snel geleverd met vaak een extraatje!!

Marijke
30 junho 2022

Heerlijke sushi. Lieve mensen, ik zou zeggen, bestellen!!!

A
29 junho 2022

Heerlijk! En dat voor geen sushi fan :)

Manon
27 junho 2022

Super snelle bezorging en heerlijke sushi! Keep up the good work!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rowan
26 junho 2022

Heerlijk verse sushi als altijd, snel bezorgd ook!

Niels de Vries
25 junho 2022

Was sneller bezorgd dan verwacht en de sushi had veel verschillende verse smaken!

Sonja Oosterdijk
24 junho 2022

Hele vriendelijke bezorger, prima sushi!

Marga
22 junho 2022

Bestelling om 17:03 gedaan, kwam al om 17:20! Geweldig, ‘ smaakte goed

Y. Niv
21 junho 2022

Consistently good!

Lars
20 junho 2022

Met afstand de beste sushi in Leeuwarden. Vers, fris en smakelijk! Niet van die dunne plakjes sashimi of kleine stukjes vis, maar goedgevulde rolls en lekkere dikke plakken verse sashimi. De bezorger is altijd uiterst vriendelijk en het eten staat altijd snel voor de deur. Heb hier nu een keer of 10 besteld en ga nergens anders meer bestellen. Absolute aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
20 junho 2022

Altijd goed!!! Nooit tegengevallen

Sjoerd Prins
19 junho 2022

Snel, vriendelijk, goed eten voor een hele goede prijs.

De Jong
19 junho 2022

Geen opmerkingen. Het eten was heerlijk, vers en nog warm. En op tijd bezorgd. Krijgt zelfs en melding dat je eten onderweg is.

Lianne
18 junho 2022

Altijd een goede keuze! Lekkere sushi en snelle bezorging

Diana
18 junho 2022

Zoals altijd, heerlijke sushi. Vers, flink gevuld en super van smaak! Beste takeaway sushi van Leeuwarden

Gretha
18 junho 2022

Altijd heerlijk

Hein
18 junho 2022

Heerlijk! Heel vers. Smelt op je tong.

Lolo
13 junho 2022

De lekkerste sushi van leeuwarden!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nynke
11 junho 2022
Mark
10 junho 2022
Ilse
9 junho 2022

Heerlijk!

D
9 junho 2022
Van Gorkum
8 junho 2022

Gevraagd bij de opmerkingen om wasabisausjes bij 2 pokebowls en het was een ander sausje. Ook zat er weinig avocado bij, maar 1 stukje op elke pokebowl, terwijl we dat er nou juist lekker bij vinden.. een beetje karig. Daarom 3 sterren. Voor de rest prima.

B van der Meer
7 junho 2022

Was weer super ,zeker aan te bevelen

Annemie Eysermans
5 junho 2022

Heerlijke sushi met super vriendelijk personeel.

Wieger Van Der Weerdt
4 junho 2022
Nynke
4 junho 2022
L. De Groot
2 junho 2022

Goed en lekker gegeten. Snel bezorgd.

R.T. Bakker
31 maio 2022
Agnes
31 maio 2022

🥰🥰

Elle
30 maio 2022

Het was Weer heerlijk!!

Gaiske
29 maio 2022

Snelle bezorging en erg lekkere sushi! Wel te weinig stokjes en we hadden wel wat meer gember gewild :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
29 maio 2022

Super lekker zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirte
28 maio 2022

Heerlijke sushi! Het zag eruit als een feestje en zo smaakte het ook.

Jose
28 maio 2022

Altijd heerlijk en van goede kwaliteit!

Van der Meulen
28 maio 2022

Wij zijn altijd tevreden over de Sushi. Dit keer bestelden we pokebowl. Dat viel erg tegen: qua smaak erg saai, geen saus, uitjes of crunchy. Boontjes uit blik. Nergens zat smaak aan. Voor ons geen pokebowl van Sushi House meer. Wel de Sushi.

Cora Matthijs
27 maio 2022

Dit keer veel “hete” pittige sushi. De krokante kip vond ik daardoor echt niet lekker. Verder goede kwaliteit

Juliette
27 maio 2022

Altijd erg lekker en super snel!

Mascha
23 maio 2022

Heel goed en smaakvol.

Liza
23 maio 2022

Altijd snelle bezorging en heerlijke verse sushi. Top!

Verkaik
23 maio 2022
René
21 maio 2022

Was heerlijk en netjes op tijd klaar.

Anoniem
21 maio 2022
Fred
14 maio 2022
Rein Hofman
12 maio 2022

Top als altijd👍😊

I.Ch.de Graaf
11 maio 2022
Nynke
8 maio 2022

Super lekker, vers, snel en betaalbaar!

Ingrid
8 maio 2022

Vooral nr 35 heerlijk

Klaver
8 maio 2022
Liselotte
8 maio 2022

Heerlijke sushi! en vriendelijke service :)

Anoniem
7 maio 2022

Keuze uit gratis product/drankje minimaal. Kreeg bovendien niet waar ik om gevraagd had. Eten wel heel lekker!

Indy de Boer
4 maio 2022
Lotte Zijlstra
2 maio 2022

Super vriendelijk, goed eten en snel bereid!

Marnix
1 maio 2022

Dikke prima, altijd keurig in kwaliteit en bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke Koopmans
1 maio 2022

👍

Lolo
30 abril 2022

Verbeterpunten heb ik niet. Alles was naar wens. Wij hebben heerlijk gegeten! Complimenten voor jullie en ook voor de bezorger ontzettend vriendelijk en was op tijd. 👍👍

Anoniem
30 abril 2022
S
29 abril 2022

Prima zoals altijd

Ria Postma
27 abril 2022

Heerlijk!! Aantal keren nu besteld en het eten is echt heel goed!

RBS
25 abril 2022

Heerlijk vers en de snackbox was heet. Bezorging op afgesproken tijd. Bedankt en zeker in voor herhaling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

U
25 abril 2022

Heerlijke sushi, en super snel af te halen!

Wahedstrijder
23 abril 2022

Top chauffeur keurig optijd

H. K.
22 abril 2022

Heerlijke Sushi. Precies op tijd bezorgd.

Anoniem
22 abril 2022

Was gewoon echt niet lekker, droge rijst en zeewier en rare nasmaak. Wel snelle bezorging en gratis drankje.

Jennifer bolhuis
19 abril 2022
Rein
17 abril 2022

Top als altijd👍👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Smidt
16 abril 2022

Tot nu toe de beste sushi die thuis bezorgt is

Lars
14 abril 2022

Keurig en snel! Heerlijk gegeten!

Tanke
11 abril 2022
Stephanie
10 abril 2022

Was alweer erg lekker!

Jip
10 abril 2022
PJ
5 abril 2022

Top kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
5 abril 2022

Als je nog nooit shushi heb gegeten, en lust je vlees. Neem dan de gefrituurde kip met pittige saus. Altijd weer raak en heerlijk.

Niels
4 abril 2022
Gretha
4 abril 2022

Zoals altijd heerlijk Alleen jammer dat er momenteel niet bezorgt wordt op onze postcode

Tara
4 abril 2022

Goed en optijd zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lolo
29 março 2022

Sushi was wederom heerlijk!! Maar soja saus was waterig. Jammer!

Hein
28 março 2022

Vets en zeer smakelijk.

S
28 março 2022

Was weer genieten ! Bezorging op tijd Tot de volgende keer :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
27 março 2022

Was weer heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der Meulen
27 março 2022
Edwin Hoekstra
27 março 2022
Agnieszka
26 março 2022

Fantastisch 🥰🥰

Tanke
25 março 2022
Anoniem
25 março 2022
Tibbe
24 março 2022

Beste sushi ooit gehad, en vriendelijk personeel. Alleen de sojasaus vond ik wat aan de waterige kant.

Tanke
18 março 2022

Altijd top!

Joost
18 março 2022

Was erg lekker

Rowan Meijer
18 março 2022

Super als altijd!! Super friendly too: best place in the north.

Tara
14 março 2022

Zoals altijd perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JB
13 março 2022

Heel goed, bezorging was zeer snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor
12 março 2022

Sushi, sashimi en de warme hapjes waren prima. 1 minpuntje: het beloofde blikje fris zat er niet bij.

Joey
11 março 2022
Tanke
7 março 2022

Alle sushi van Leeuwarden geprobeerd, Sushi House Leeuwarden absoluut nr 1.

Astrid
6 março 2022
Bergstra
5 março 2022

Helaas. Deze keer viel het eten tegen. Kleffe rijst en de sushi was van matige kwaliteit. Jammer.

Lita
4 março 2022
Elske
3 março 2022

Heerlijke smaak. Super vers. Smelt op je tong.

Marloes
27 fevereiro 2022

Goede kwaliteit- en prijsverhouding

Greetje
25 fevereiro 2022
Winny
25 fevereiro 2022

Sushi was heerlijk en heel vers. Ik ga zeker weer bestellen bij Sushi House.

Suus
24 fevereiro 2022
Hillie
23 fevereiro 2022

De lekkerste sushi tot nu toe! Bezorging stipt op de afgesproken tijd.

Germ
21 fevereiro 2022

was weer super , een aanrader

Elske
19 fevereiro 2022

Zoals altijd heerlijk! Beste sushi in lden

Christian
19 fevereiro 2022

Heerlijke sushi!

Angéla Hamstra
16 fevereiro 2022

Altijd vers en erg lekker. Top Team 🙌🙌

David
15 fevereiro 2022
Vanity
14 fevereiro 2022
Paul
13 fevereiro 2022

Zat vreemde smaak aan de garnalen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stevie
13 fevereiro 2022
Y.L
12 fevereiro 2022

Al enkele jaren bestellen we meerdere malen sushi bij sushihouse. Keer op keer heerlijk en snelle bezorging. Top!

Nynke
12 fevereiro 2022

We hebben lekker gegeten. Wanneer ze later bezorgen, dan bellen ze even. Top!

Boyd
6 fevereiro 2022

Heerlijke, verse sushi!

Quinten
5 fevereiro 2022

Altijd fantastisch eten. En goede service

Glas
5 fevereiro 2022

Vaste klanten, altijd lekkere sushi

Wendy De vries
4 fevereiro 2022
Sonny
3 fevereiro 2022

Erg lekker wij bestellen zeker nog een keer !

Mike
1 fevereiro 2022
Heleen
31 janeiro 2022
Nynke
31 janeiro 2022

Gewe

J. Berntsen
31 janeiro 2022

Was erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geertje
31 janeiro 2022

Heerlijke verse sushi en snel klaar

Smidt
30 janeiro 2022
Van der Meulen
29 janeiro 2022

Het was weer heerlijk. Prijs kwaliteit verhouding is prima! Persoonlijk blijf ik de roomkaas te zoet smaken. Dat mag van mij wel wat frisser.

Sophia
29 janeiro 2022

Altijd vers en lekker! Bedankt voor de loempia’s ;)

C
29 janeiro 2022

Het eten was er vlot. Het is wel een beetje pre-fab eten, maar het smaak prima. Bezorger was wel wat kortaf....

Linda
28 janeiro 2022

Herfstbox en zomerbox besteld. Heerlijk!

EC
27 janeiro 2022

Heerlijk, het is erg goed van kwaliteit sushi en verse sashimi. Complimenten!!!!

Tara
24 janeiro 2022